Yacek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Na płycie dołączonej do numeru 7-8/09 pisma "Komputer Świat Gry" znalazła się gra X3 Reunion. To już drugie wydanie tej gry na płycie dołączonej do czasopisma. Poprzednio była dołączona do numeru 11/07 pisma Play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kupiłem już parę tygodni temu żeby mieć jeszcze jedną kopię w zapasie na wypadek jakichś zarysowań płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A co ty robisz z tymi płytami? Ja jak ponad dwa lata temu po instalacji X3R wsadziłem płytę do pudełka, to do tej pory nie wyciągałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Używam jako podkładki pod kubek Po prostu chciałem mieć jedną w zapasie, na wszelki wypadek. Zdarza mi się grywać na różnych komputerach w różnych miejscach i od czasu do czasu używam płytki do instalacji nowej kopii. 12,90 żaden pieniądz, a tak mam jedną "pewną" płytkę z grą zawsze na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Niedługo będą tak jak ulotki roznosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Troche poczekac i beda dokladc TC do gazet. I slusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 CytatTroche poczekac i beda dokladc TC do gazet. I slusznie.Za to że ktoś będzie chciał to wziąć powinni jeszcze mu dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Fajnie, gdyby gdzies wpadli na pomysl i dodali do czasopisma XBTF, X2 oraz X3 jednoczesnie, ot i cala kolekcja gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wpadli, no prawie wpadli: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=254344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi