Eradorius Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mam problem, z korkami w hubie. Moje Hyperiony stoją przed południową bramą (do Company Pride) i nie chcą przez nią przelecieć (jeden sterczy po drugiej stronie i też nic nie robi). Ponowne wydanie rozkazów, zniszczeenie wszystkich innych statków (skrypt) znajdujących się w korku nic nie daje. Macie może jakiś pomysł co z tym zrobić?Hyperiony: Korek (ok 30min - 1h grania, od wykonanie zdjęć wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wydaj im rozkaz dokowania do HUB, to powinno je ruszyć, następnie pojedynczo rozkaż im przelecieć przez bramę.Inne statki przelatują przez tę bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Próbowałem, zatrzymują się przed skokiem przez bramę. Tak samo jest jak przewiozę je Vallhalą, nie potrafią skoczyć powrotnie. Ogólnie to większa część mojej floty handlowej (skupują teladianium (rozkaz - kup za najlepszą cenę)). Z innymi statkami nie ma problemu póki nie zablokują się w korku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Trudno coś doradzić. Ja mam 30 TS-ów obsługujących HUB-a i nie mam takich problemów.Jakiego masz patcha? Czy jesteś w osobiście w sektorze z HUB-em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Obojętne czy jestem czy nie. Wersja 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Elo.Troszkę niewidzialny masz ten HUB..... wygląda jak byś miał moda albo skrypta usówającego jego ściany (teraz pamiętam, że coś takiego widziałem).... może tu jest problemos..... ?????Edit:Sorx zapomniałem, że możesz być po za sektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mój HUB ma ściany , zdjęcia z miejsc gdzie akurat byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi