tauri Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 mam już trochę lat i dawno temu grałem w beyonda, teraz niedawno wpadł mi w ręce x3r, przeczytałem Faq, ale nie znalazłem odpowiedzi. mam zakupione ts ( u boronów podstawowa ładowność 8.000 jednostek), ale za nic nie mogę ich uzbroić. prawdopodobnie są potrzebne wieżyczki- gdzie je można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Wieżyczek nie kupujesz, już masz. W te wieżyczki trzeba broń włożyć. Ale z uzbrajaniem TS daj sobie spokój. Potracisz swoje TSy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Czy ja wiem, niekoniecznie może potracić. Owszem, czytałem że uzbrojeni handlowcy zamiast użyć skokowego do ucieczki zwiewali na piechotę kiedy mieli się czym bronić, ale nigdy tego nie zauważyłem u mnie. Mam ich 30, praktycznie każdy uzbrojony i kicają na skokowym aż miło kiedy ktoś ich przyatakuje.Tauri - zobacz w informacjach o statku, jaki rodzaj uzbrojenia możesz wstawić do tego TSa, symbolizują to takie czerwone małe prostokąciki i legenda, co który oznacza Aha, i nie ustawiaj nigdy takiej wieżyczce w TSie polecenia "Atakuj wszystkich wrogów" bo wtedy Twój TS będzie zaczepiał każdego wroga, nawet jeśli wróg wcale nie będzie miał zamiaru Twojego TSa tykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 no właśnie brak pasujących laserów. myślałem, że trzeba mieć wieżyczki- bo brak węzła uzbrojenia i nawet przenośnego systemu wiertniczego nie mogę zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A co to za TS? Jak się nazywa. A Boroński No to one nie mają możliwości montowania uzbrojenia. Zobacz do FAQ#55, znajdziesz tam link do statystyk statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 A, no tak, Boroni przenieśli na niektóre swoje statki zasadę chowania się w głębinach oceanu w przypadku zagrożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie bardzo jest sens montować jakiekolwiek uzbrojenie w TSach, lepiej wrzucić do ładowni kilka dronów i obowiązkowo napęd skokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Nie zgodzę się z tym. Kilka razy widziałem jak mój TS dobrze uzbrojony wyszedł obronną ręką z potyczki z Piratami lub Xenkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Może to wina CModa ale w moim przypadku nawet zwykły M5 radzi sobie bez problemu z uzbrojonym TSem. Co innego gdy ten drugi ma drony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi