adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Siema, czy jest jakiś skrypt, który zwiększa zasięg widoczności ?? Załóżmy o 100k ??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jest. Szukać trzeba na forum Egosoft dotyczącym skryptów i modów.Tu masz link do moda: [MOD]No Fog/View Distance (24/10/0B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Gdzie wrzucić ten plik ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Pisze w pierwszym poście z linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobra, wrzuciłem w conflict\types i nic się w grze nie zmienia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No to źle doczytałeś. Masz wypakować do katalogu types w katalogu gry. Jeśli nie masz jeszcze tego katalogu to masz go utworzyć.Czyli:...X3TC\types Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobra, zrobiłem tak jak napisałeś i dalej mam mgłe oraz normalny zasięg widocznościPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wypakowałeś plik TBacground.txt, czy wrzuciłeś rar-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wypakowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 To spróbuj tego moda: [MOD] Add 100k to Draw Distance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Niestety nie da się ściągnąć plików z serwera. Wyskakuje komunikat File is Unavailable.Może masz te pliki na dysku i byś mi je wysłał na e-maila : <!-- e -->adikkkk@o2.pl<!-- e -->Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie mam, nie używam tych skryptów i modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Za to ja to mam. Przesyłam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie na temat Gram w wersji 2.0 i się zdziwiłem, ponieważ mogę kupić Hyperiona w Paranid Prime za 31 mln kredytów.Jak dotąd myślałem że nie da się go kupić Yacek, możesz zmienić w temacie "Hyperion w TC".Jedyny problem to taki, że trzeba mieć poziom Powiernika Świętego Światła, wie ktoś jak najszybciej zwiększyć sobie reputacje ??PozdrawiamEdit : Dzięki Blantas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Na jakim profilu grasz?A możesz masz jakiś skrypt, który dodaje Hyperiona do stoczni. Normalnie jest on nie do kupienia, tylko do zdobycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Gram na profilu Dowódca UCS(czy jakoś tak ) i nie dodawałem żadnego skryptu na Hyperiona.Możesz mi coś doradzić odnośnie reputacji??Edit : Nawet w poradniku z gry-online jest napisane : Dostępność : Paranid Shipard (Trinity Santcum).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Również gram na tym profilu i mogę Cię zapewnić że Hyperion nie jest dostępny w stoczni.Owszem można było go kupić w stoczni w Paranid Prime ale w X3 Reunion + XTM jeśli grało się na profilu dodanym przez XTM. W wersji 075 XTM-a profile dodawane przez ten skrypt miały automatycznie dodawane statki przez patch 2.02 Bala Gi. Było to podyktowane tym że na tych profilach nie można było wykonać misji Bala Gi, czyli właśnie miedzy innymi zdobyć Hyperiona.W TC Hyperion jest tylko do zdobycia. Bez skryptu nie ma go w żadnej stoczni. Możesz o tym poczytać w tym temacie na forum Ego: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=253483Zobacz też do statystyk statków w TC, wszystkie statki bez podanej ceny są statkami, których nie można kupić. http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_137 ... s-pl-.htmlA może ty grasz w X3R+XTM, a nie w TC?Co do reputacji, to oczywiście najszybciej można ją podnieść wykonując misje dostępne na stacjach w sektorach Paranidian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Bez przesady, wiem w jaką grę gram Gram w TC i nie przypominam sobie, żebym dodawał jakiś skrypt na hyperiona, ale może była ta opcja dołączona do jakiegoś innego skryptu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dobra, tak tylko pytałem. A masz OTAS Shipyard? Bo ta stocznia dodaje Huperiona do stoczni w Paranid Prime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mam I wszystko jasne. Mój błąd PozdrawiamEdit : Jest jakiś skrypt który zwiększa moc SETA do np. 2000% ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 CytatEdit : Jest jakiś skrypt który zwiększa moc SETA do np. 2000% ??hmm ciekaw jestem jaki masz komputer ze będzie Ci się to opłacało ja przy swoim na max seta (1000% - czy ile tam jest) mam z tego co pamiętam około 30 fps wiec na granicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie ma takiego skryptu. Była niedawno na forum S&M ego dyskusja na ten temat i właśnie jako powód podawano nie wydolność kompów przy SETA większym niż x1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikkkk Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy do przejmowania statków jest potrzebne jakieś dodatkowe wyposażenie okrętu ??Zjechałem osłony tukanowi do zera, podlatuje na odległość 50 m i dalej nie mogę przejąć tego okrętu (statek jest bezpański) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak bezpański to po co mu osłony zdejmujesz?Zobacz do FAQ#6.Zresztą masz chyba instrukcje do gry, tam też jest to opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dobra dobra Adikkkk, my tu nie jesteśmy informacją, a wewntualnie możemy służyć radą/pomocą. Zaczni więc może sam odkrywać grę (a jest co odkrywać) i nie zadawaj już pytań, które były już zadawane. A jak by co to szukaj, szukaj, szukaj, a dopiero potem pytaj.To tyle....Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi