nezumi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Niedawno kupilem ten statek , zeby zobaczyc co potrawi i wszystko ladnie pieknie wyprodukowalem 10 statkow M3 potem chcialem sie przerzucic na inny typ statku i mam problem bo zaczolem budowac jeden statek m4 i w trakcie budowy zabraklo mi "czesci statku" i tak oto mam zadokowany statek w Panterze ktorego ani niemoge ruszyc ani dokonczyc . Probowalem juz wszystkiego ale to nic nie dalo. Zmienilem budowe spowrotem na m3 i Pantera zaczela znowu budowe tym razem idzie normalnie i w ladowni mam 200 "czesci statku". Da sie jakos oproznic ladownie, albo dokonczyc ten statek?Wlasnie sie dorobilem Lewiatana i ta sama sytuacja jak wyzej Jakos narazie sobie poradzilem. Napisalem prosty skrypt ktory dodaje mi towar "czesci statku" do ladowni i produkacja ruszyla. Jako, że kase i tak za produkcje pobiera mysle ze to nie jest zbytnie ulatwienie. Jesli jednak ktos bedzie w stanie pomoc i powiedziec dlaczego ten towar sie nie generuje automatycznie w ladowni, badz co trzeba zrobic zeby tak bylo bede bardzo wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi