Skocz do zawartości

Problem z misją

Darth Nihlus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z misją gdzie trzeba ustawić zaawansowaną satelitę w 2 sektorach. Tyle, żeby dostać się do jednego z sektorów trzeba przelecieć przez sektor Xenoński a ja mam tylko myśliwiec Nova ;/. Więc mam pytanie jakie jest rozwiązanie tego problemu??

Wiem, że potrzebny jest jumpdrive jednak nie wiem gdzie go kupić, czytałem na jakich planetach lecz nie moge ich znależć. Czy moglibyście podać mi drogę ( przez jakie sektory ) trzeba przelecieć, aby dostać sie do którejś z planet gdzie można zakupić jumpdrive ??

1. Pisz w odpowiednim dziale.

2. Pisz o jaką fabułę Ci chodzi i konkretnie o jaką misję z niej, ułatwi to odpowiedź.

3. Wszystkie misje masz opisane w FAQ: http://forum.xudb.pl/viewforum.php?f=25

4. Napęd Skokowy i inne urządzenie kupuje się w DOK-ach zaopatrzeniowych, a nie na planetach. Gdzie można kupić dane urządzenie dowiesz się jak wejdziesz do Encyklopedii w grze. Tu masz opis co to jest encyklopedia w TC. Chyba że nie masz jeszcze Napędu Skokowego w encyklopedii, więc kupisz go w: HQ OTAS sektorze Legend's Home, HQ Terracorp w sektorze Home of Light, Torus w sektorze Ziemia i HQ Atreus w sektorze Queens Harbour.

Polecam zainstalować sobieMapę Scorpa. Jeśli nie chcesz zmieniać statusu gry na *modofied* to pod tym linkiem masz mapę online: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/