randal Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Głupia sprawa ale tak to jest gdy się wraca do gry po bardzo długiej przerwie.Jak można sprawdzić w którym jest się miejscu fabuły.W gram ok 8,5 h .Mam za sobą misję w Bala GiDo gry wróciłem prawie po rocznej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Sprawdź w dzienniku wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randal Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Też tak zrobiłem ale używam skryptu kericka który to produkuje mi tony komunikatów Przekopanie przez to zajmie mi wieki .No ale chyba jednak tak będzie najlepiej.Mam jeszcze jedno pytanie .Czy można sprawdzić na jakich grało się modach-skryptach.Reinstalowałem se gierke i mam read texty na starych sejwach i najwyraźniej brakuje mi kilku skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jeśli wcześniej nie wyeksportowałeś z Plugin Instalatora listy skryptów zainstalowanych to nie masz szybkiego sposobu na sprawdzenie co miałeś zainstalowane.Pozostaje tylko spisanie numerów readtextów i szukanie skryptów poprzez wyszukanie ich w spisie stron kodowych wykorzystywanych przez skrypty. Listę stron kodowych masz pod tym linkiem: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 75#1195175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randal Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Wielkie dzięki za pomocFabułę już znalazłemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi