Viggin Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 mam takie pytanie... kupiłem X3TC w empiku i tam na książeczce wew opakowania znajdują się dwa kody rejestracyjne który odnosi się jako CD-key??ponieważ ma klucz który jest oznaczony jako klucz instalacyjny i drugi do zarejestrowania na stronie cenagi z tym że ten instalacyjny jest błędny tak przynajmniej twierdzą na forum Ego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a instalowałeś gre przy tym kluczu? hmm jakoś na moim się zainstalowała a też mam z empiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 u mnie gra do instalacji nie woła o klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No to w czym problem?Masz dwa klucze:- instalacyjny - teoretycznie wymagany przez program instalacyjny, a ponieważ program nie woła o klucz to znaczy że zbędny.- rejestracyjny - klucz potrzebny do zarejestrowania się na forum Egosoftu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ja szczerze nie pamiętam czy woła czy nie dawno instalowałem i teraz mam na czas egzaminów (już się kończą, jutro ostatni) odpoczynek od X3 Po Twoim poście z ciekawości zarejestrowałem się tym podanym kluczem instalacyjnym na forum ego no i wszystko pięknie ładnie chodzi....Yacku Rejestracyjny jest do rejestracji gry na cenega coś tam... bla blaA Instalacyjny (ten naklejony) jest do rejestracji na forum ego i ewentualnej instalacji gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja mam jeden, w tłumaczeniu z niemieckiego: Twój klucz rejestracyjny. Tym rejestrowałem się na forum Egosoftu. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No więc wychodzi na to że to ja zrobiłem błąd przepraszam za zamieszanie kod już aktywny dzięki za pomoc..Aczkolwiek okazuje się że ten instalaycjny to właśnie ten do rejestracji na stronie Ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi