Viggin Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Witam. Latam sobie dziś po kosmosie i ni z tąd ni z owąd natknąłem się na porzuconego Ryu.. widocznie nikomu nie był potrzebny więc podlatuje i niewiele myśląc wpisuje go do spisu moich ruchomości.. jakież było moje zdziwienie gdy po zajrzeniu do ładowni ujrzałem tam ponad 1000 jednostek żółtego kryształu i teraz pytanie.. co ja se z tym mogę zrobić?? bo jak na razie to nie znalazłem żadnej fabryki która by to skupowała.. a wyrzucić to szkoda trochę.. i tak mam TLa pełnego żółtego kryształu,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Ja mam ponad 4000 sztuk artefaktów i iles tam mięsa i tez nie bardzo mam, gdzie sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 FAQ#33 - Jak sprzedać coś czego nie można sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 CytatFAQ#33 - Jak sprzedać coś czego nie można sprzedać?tyle to ja też wiedziałem że w XTMie tak można ale miałem nadzieje że w TC jest na to jakiś inny sposób.. ale i tak wielkie dzięki za odpowiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Co do Łusek i Skorup to w wersji XTM-a 075 poprawiono to i były one jako towar skupywane przez Habitaty Piratów. Natomiast towary typu Płyty promocyjne, Reklamy itp. są to takie urozmaicenia wszechświata jak statki cywilne. Nie biorą udziału w rozgrywce, a robią za tło. Inaczej mówiąc statyści. Jeśli już trafi Ci się taki towar to albo go wyrzucasz w przestrzeń, albo sprzedajesz ze zdobycznym statkiem. Innego wyjścia nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyberstorm Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Czy kwestia kolorowych kryształów została już definitywnie wyjaśniona ? (tzn. poza sprzedażą wraz ze statkiem w którym się znajdują nie można z nimi nic zrobić i do niczego nie służą ?). Przejąłem TL'a z prawie 24000 kryształów niebieskich i nie wiem co z nimi począć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Definitywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi