Jump to content

Diablo III : And The Heavens Shall Tremble

Stalovy
 Share

Recommended Posts

Cytat

- zaprezentował również screeny z gry! !

Screeny to małe piwko przy ponad piętnastominutowym gameplay'u (barbarian i witch doctor) jaki jest prezentowany na stronie Blizza.

Koniec roku zapowiada się znowu pracowicie... :-D tylko skąd brać tyle urlopu

Mam już ten gameplay (w HD, trochę waży). Raany, ta gra wymiata! Przyznam się, że obawiałem się, że zrobią coś z grafiką (chodzi mi o sposób wyświetlania) i skopią tym grę, ale widzę, że od tej strony będzie to stary dobry (hehe!) Diablo II, tyle że w pełnym 3D.

Szczerze mówiąc po obejrzeniu Gameplaya nie mogę dojść do wniosku czy są tam miksturki czy może ich nie ma. A może są tylko ja nie wiem gdzie. A może to one nie wiedzą gdzie ja jestem. Albo ja nie wiem gdzie jestem bo one nie wiedzą gdzie jestem i ja nie wiem gdzie są bo nie wiedzą gdzie są, bo mój kot nie wie gdzie one są a ja nie wiem gdzie on jest... albo to on nie wie gdzie ja jestem. 😛

Oto co może zrobić z człowieka brak czapki latem 😛

Hmmm, nie wiem kto teraz bardziej wyczekuje tej gry, ja czy może mój Ojciec. Jak ja sobie przypomnę że w przedszkolu jeszcze obawiałem się 6 levelu podziemi w Diablo. 😀

Dobra, miejmy nadzieję że Blizzard nie zawali roboty na rzecz World of Warcraft.

😛 ]😀