Stalovy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Dziś Blizzard oficjalnie potwierdził prace nad Diablo III, mało tego - zaprezentował również screeny z gry! Nie wiem jak wy, ale ja czekam na tą grę z niecierpliwością News pochodzi stąd. Odwiedźcie też stronę Blizzard'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DerryFH Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Cytat - zaprezentował również screeny z gry! !Screeny to małe piwko przy ponad piętnastominutowym gameplay'u (barbarian i witch doctor) jaki jest prezentowany na stronie Blizza.Koniec roku zapowiada się znowu pracowicie... :-D tylko skąd brać tyle urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Mam już ten gameplay (w HD, trochę waży). Raany, ta gra wymiata! Przyznam się, że obawiałem się, że zrobią coś z grafiką (chodzi mi o sposób wyświetlania) i skopią tym grę, ale widzę, że od tej strony będzie to stary dobry (hehe!) Diablo II, tyle że w pełnym 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlo Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Yessss!!! Nareszcie. Już się nie mogłem doczekać kiedy wreszcie się przyznają ze robią "trójkę"...I znów się zacznie zarywanie nocek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 "I zadrżą Niebosa"Ciekawe czy autorzy takich gier mają związane z nimi wątpliwości natury egzystencjalnej. W końcu ocierają się niebezpiecznie blisko o sprawy stricte diabelskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 O-o... Chyba wyrzucili potiony! A przecież potiony to integralna składowa, wręcz podstawa Diablo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Eeee ? Nie mów :\. Pokaż, gdzie o tym mówią, bo aż nie chcę mi się uwierzyć :|. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 CytatEeee ? Nie mów :\. Pokaż, gdzie o tym mówią, bo aż nie chcę mi się uwierzyć :|.http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x= ... 13240,3855 - czytaj drugi komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ehh, to tylko koment jakiegoś nubka... Oby okazał się plotką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Szczerze mówiąc po obejrzeniu Gameplaya nie mogę dojść do wniosku czy są tam miksturki czy może ich nie ma. A może są tylko ja nie wiem gdzie. A może to one nie wiedzą gdzie ja jestem. Albo ja nie wiem gdzie jestem bo one nie wiedzą gdzie jestem i ja nie wiem gdzie są bo nie wiedzą gdzie są, bo mój kot nie wie gdzie one są a ja nie wiem gdzie on jest... albo to on nie wie gdzie ja jestem. Oto co może zrobić z człowieka brak czapki latem Hmmm, nie wiem kto teraz bardziej wyczekuje tej gry, ja czy może mój Ojciec. Jak ja sobie przypomnę że w przedszkolu jeszcze obawiałem się 6 levelu podziemi w Diablo. Dobra, miejmy nadzieję że Blizzard nie zawali roboty na rzecz World of Warcraft. ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi