Lysix Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Cały czas wyskakuje mi ten błąd. Nie wiecie moze czym to jest spowodowane?? najczesciej wyskakuje przy zmienianiu celu, nawet juz kółkiem w myszce nie krece zeby sie nie zacieło i jak sie nie uruchomi ponownie kompa to znowu "nie wysyłaj" po chwili grania. Gram w X3 + XTM 0.75 ze skryptami ale bez skryptów równiez wystepuje ten blad. Nic nie moge z tym zrobic i nigdzie nie moge o tym znalezc:/// Z gory dziekuje za szybka odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Po pierwszym przeczytaniu nie zczaiłem o co ci chodzi. Po trzecim domyśliłem się, że gra ci się wysypuje do windowsa....Zainstaluj directX oraz plik wmf* z płyty dvd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 CytatPo pierwszym przeczytaniu nie zczaiłem o co ci chodzi. Po trzecim domyśliłem się, że gra ci się wysypuje do windowsa....Ja po piątym czytaniu nadal nie czaję o co chodzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysix Posted June 26, 2009 Author Share Posted June 26, 2009 Dziekuje za odpowiedz i przepraszam ze pisze tak niezrozumiale i niejasno ale chodzi o to o czym LeWar napisał. Gram sobie w X3 elegancko i wybieram cel np. pirata i w tym momencie wyskakuje to okno z "wyslij raport o bledach" albo "nie wysyłaj" i gra sie wyłacza do windowsa. Spróbuje zrobic to co napisał LeWar. Miejmy nadzieje ze to pomoze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tauri Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 możecie podać pełną nazwę pliku .wmf niestety po ostatniej aktualizacji visty nie mogę odpalić żadnych save`ów. po próbie odpalenia nowej również wywala mi grę do windowsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Szukaj w instalce na płycie z X3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts