archivsoft7 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Gram obecnie w X2 the threat, bo na X3 mam za słaby komputer. Mam problem polegający na tym, że zniszczyłem instalacje Khaaków w Ore Belt i po nich zostały 2 niezidentyfikowane obiekty, które mam przewieźć na Kolosa, ale nie wiem ja to zrobić. Poza tym chciałbym się dowiedzieć jak zbierać kosmiczne muchy (mam zainstalowany zbieracz ale nie wiem jak go uruchomić) oraz niewolników (pilotów katapulotwanych z pirackich statków). Czekam na pomoc. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z tego co pamietam, to w X2 niewolnikow (musisz miec system podtrzymywania zycia kupiony u piratow, zeby ich przewiezc) sprzedawalo sie u piratow. Co do zbierania much, to najlepszy byl M5, a muchy trzeba bylo "sparalizowac" zeby je wziac. Juz nie pamietam jakiej broni sie do tego uzywalo. Jesli chodzi o te nieznane elementy, to wez je na statek podlec do Kolosa >5 km i pogadaj z kapitanem. (tez nie jestem tego pewien, bo w koncu minelo pare lat jak w to gralem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam na kosmiczne muchy działało działko jonowe. Wlatujesz w ich chmarę, używasz tej broni i zbierasz gdy są ogłuszone. Przy okazji zerknij sobie na nie w podglądzie, fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archivsoft7 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam zianstalowany system podtrzymywania życia w ładowni ale nie wiem jak zbierać pilotów tak samo jak te niezidentyfikowane przedmioty. W konsoli poleceń statku mam tylko opcję zbierania towarów w danym sektorze, kiedy wezmę na cel katapultowanego pilota albo ten niezidentyfikowany przedmiot mogę tylko wyświetlić informację o nich nie ma takiej opcji jak załadunek na statek. Jest może do tego jakiś skrót klawiaturowy? Może moja wersja jest jakaś skopana. Mam wersję 1.5 PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Z tego co pamietam do wciskalo sie klawisz "O" (nie zero) i otwieral sie luk w ladowni (powinny ci zniknac oslony). Wtedy taki przedmiot normalnie umieszczasz w ladowni (tzn. nalatujesz na niego, taranujesz, masakrujesz czy jak tam chcesz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archivsoft7 Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki o to mi chodziło, a nie mogłem tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Po tej opcji uruchomienia ładowni"O", albo czekasz na automatyczne zamknięcie, albo wciskasz ponownie klawisz"O". Oczywiście po wczesniejszym namierzeniu celu i go przechwyceniu-otwartą ładownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi