LONG MAN Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Ucieszyłem się jak głupi do sera że wreszcie dorwę się do TC.Odpaliłem grę ze scenariusza Obrońca terrański.Po bodaj 72 godziny gry miałem status u Argonów o jakim w Reunion mogłem tylko mażyć.To samo dzieje się u innych ras, reputacja zapiepsza na ostro.Teoretycznie niby fajna sprawa,ale jakoś nie czuję klimatu.No żeby niebyć gołosłownymBoroni-Obrońca królaParadianie-Honorowy Strażnik XaaraTeladi-Dyrektor kompanniArgoni -Bohater FederacjiSplitów nielubięMoje imperium buduję na handlu nie na wojnie, zresztom w sektorsch Terra i tak niema czym handlować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Ameryki nie okryłeś : http://xudb.pl/topic/335-czy-nie-jest-troche-za-latwo/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryjan Posted June 20, 2009 Share Posted June 20, 2009 to zacznij na profilu bankrut zabójca to zobaczysz jak szybko poprawia sie negatywna reputacje.zreszta, chyba balans gry tego wymagał. zauwaz jak błyskawicznie zmieniaja sie tez przeciwnicy w misjach.Przecież nie kazdy walczy z niszczycielem w M2. bez dostepu do statkow i technologii mogłobybyc to troche trudno.Poza tym kij ma dwa konce. Łatwo idzie do góry ale jeszcze łatwiej spada i to z dużym hukiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts