LeWaR Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 W związku z powiększaniem się floty zastanawiam się nad statkiem tej klasy. Nie mam doświadczenia za bardzo w dużych statkach i poproszę Was o opinie na ten temat:W co zainwestować, aby było dobrze.W osobnym temacie to samo nt klasy M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 1.Boreas2.Osaka3.Tyr4.Python Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 W zasadzie to rolnik wyczerpał temat, z wyjątkiem tego, że Tyr ma więcej dział niż Osaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Osaka uzbrojona we wszystkie trzy typy ziemskiej broni rozniesie na strzępy wszystko, począwszy od J, K, a skończywszy na drobnicy typu Zwiadowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 2xTytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Osaka - 2-3 krzackie niszczyciele roznosi bez problemu (2-3GJ osłon zostają w zapasie). Moje (mam na razie dwie) są uzbrojone w 24xPPO (seria z jednej wieży (8 dział) niszczy 2 GJ osłon), 12xEMDP 12x ziemskie przeciwlotnicze (4+4 na wieży) bez problemu służą do obrony p-lot. Koszt z uzbrojeniem i tarczami to ok 115-120mln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Jak dla mnie Osaka to niszczyciel szturmowy - ma dość siły by rozwalić każdy okręt, a do tego dość obrony przeciwlotniczej by działać bez osłony myśliwskiej, "Okręt-Kataklizm" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Dopisz uzbrojenie -majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 CytatDopisz uzbrojenie -majątek Kasa w TC to nie problem, robisz kilka misji i masz kasę na uzbrojenie.Tak przy okazji to dopiero co był temat o M2: Jaki Kupić M2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No założyłem dwa osobne tematy dla dwóch osobnych klas statków. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 CytatDopisz uzbrojenie -majątek CytatKoszt z uzbrojeniem i tarczami to ok 115-120mln.Jaki majątek? To są grosze. Ja na jedną uzbierałem robiąc tylko FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jakim radzicie latać M2 (oprócz Osaki) ?Proszę nauczyć się nazywać odpowiednio temat...LeWaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ehh1.Ten temat nic nie mówi. 2. Opcja szukaj, było już tuzin tematów o lataniu wielkimi statkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jeśli do wyboru mam statki m2 oprócz Osaki to Boreasz jest najlepszym statkiem tej klasy... Wiem ponieważ sam mam 3 Boreasze i 1 możesz zarobić duzo kasy na patrolach...Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
switchu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Boreasz, a jak masz skrypt na stocznie ATF to Tyr i Valhalla "żondzom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopo Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A gdzie go mogę kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Boreasza kupisz w stoczni OTAS. Żeby kupić Tyra musisz mieć skrypt dodający stocznię ATF.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tyra możesz spróbować przejąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Proponuje ściągnąć sobie USS Normandy. Szybki, ma mocne osłony i nieźle kąsi. W sam raz na Xenońskie/Khaackie sektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 IMHO porządna fregata i tak lepsza jako statek osobisty niż niszczyciel :]1. Jak vanilla X3 - Griffon2. Jak SRM - Ocelot3. ?????4. PROFIT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorcz Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam wiecie w jaki sposób można zdobyć Valhalle na własność? Próbowałem to zrobić jakimś skryptem który jest czymś w rodzaju edytora w którym można zrobić taki statek ale wychodzi mi ta wersja dwukadłubowa która nie mieści się w JG. a ja chciałbym tą inna wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Znam metodę- 4 M7M [dla dobrego deszczu marines], AWRM-skrypt, M6 Katana uzbrojona w EMWG i myśliwce do eliminacji myśliwców. Chyba wiesz co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W dniu 20.06.2011 o 12:19, skorcz napisał:Witam wiecie w jaki sposób można zdobyć Valhalle na własność? Próbowałem to zrobić jakimś skryptem który jest czymś w rodzaju edytora w którym można zrobić taki statek ale wychodzi mi ta wersja dwukadłubowa która nie mieści się w JG. a ja chciałbym tą inna wersje.W czystej grze masz tylko tę wersję. Jeśli chcesz inną Valhalle, to musisz zainstalować mod dodający ją. Mod Cadiusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi