Shido Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie,mam może śmieszne pytanie, ale nie wiem czy da się gdzie kolwiek kupić tą broń (Generator Plazmowy)czy może tylko da zdobyć się na wrogu?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Kupić można jedynie w fabrykach piratów.SpoilerU mnie znajdują się w Danna's Chance i MaelstormSkrypt The Marauder Shipyard dodaje stocznię w której możesz kupić fabrykę PBG i sam je produkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Pamiętaj o Encyklopedia w TC tam znajdziesz odpowiedź na takie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 wiem o encyklopedii tylko że tej broni tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Oczywiście że jest. Może ty jej nie masz, bo jeszcze się z nią nie spotkałeś w grze. A może źle patrzyłeś do encyklopedii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 hmmm, bron mam na statku... ale widocznie w Encyklopedii pojawia się dopiero jak znajdzie się miejsce zakupu dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 a jeszcze jedno pytanie gdzie kupię Phased Array Laser Cannon2szt znalazlem w sektorze Khaak :/ a fabryki z tym nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie ma fabryki PALi w czystej grze - można za to kupić ich fabrykę u Maurader'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam.mam problem ze zdobyciem Generatora plazmowego czy ktoś z Was wie gdzie można go kupic lub zdobyć?Odpada sektor piracki gdzie była ta fabryka ponieważ ją rozwaliłem I teraz nie wiem jak to zdobyć.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 1. FAQ#80 - Encyklopedia w TC2. Mapa Scorpa.3. Fabryki generatorów w sektorach pirackich są dwie takie fabryki.4. Habitaty piratów.5. Zdobyć na pirackim statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Właśnie na pirackich statkach próbuje i nic mam tylko 1 generator,mam go ponieważ latał w przestrzeni to go wziołem nie bendzie sie marnował A mapy Scorpa nie mam I czy ona jest na niebiesko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 A te fabryki obydwie rozwaliłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 CytatWłaśnie na pirackich statkach próbuje i nic mam tylko 1 generator,mam go ponieważ latał w przestrzeni to go wziołem nie bendzie sie marnował A mapy Scorpa nie mam I czy ona jest na niebiesko? A Encyklopedie masz? Na bank tak. Wiec tam zobacz.To zainstaluj sobie mapę.Co na niebiesko? Fabryka? Pewnie nie, ale przecież można spotkać czasem hackera, który to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ale jak patrze w encyklopedi to pisze na jakie statki można to tylko zainstalować a nie gdzie to jest.Będe musiał z tą mapa Scorpa pokombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Bo nie masz tych stacji w grze. Ja w Encyklopedii widzę gdzie mogę kupić.Fabryki, które zniszczyłeś odbudują się, nie koniecznie w tym samym miejscu. I oczywiście potrzeba na to czasu, czasem kilku godzin. Takie są skutki pochopnych decyzji w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Generatory plazmowe produkują piraci oraz (czasami) Yaki, ale zwykle po jakimś czasie część fabryk zmienia miejsce lub zupełnie znika, zniszczone przez patrole wojskowe (lub gracza ) bądź też usunięte przez samą AI, więc z dostępnością bywa różnie. Jeśli u Ciebie już w ogóle nie ma tych fabryk to pozostaje Ci: a) zdobywanie broni ze statków, przejmując je lub (przy wyższej randze bojowej) zbierając ze zniszczonych jednostek użycie moda który dodaje jej fabryki do stoczni piratów/Yaki, byś mógł je sam produkować- Stocznia Marauder, Yaki Shipyardc) liczyć na to, że AI się zlituje i powstanie znowu gdzieś fabryka tej broni, u mnie po dłuższym czasie gry często pojawia się w Danna's Chance oraz MaelstromPodobnie wygląda sprawa IBL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi