Eradorius Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Z sektorów ziemskich zaczynają mi znikać fabryki (brak fabryk rakiet widmo (a były)), w sektorze mars fabryka rakiet Upiór Wie ktoś może co się z tym dzieje (u ziemian nic wrogiego im nie lata) i czy istnieje skrypt spawnujący stacje (udało mi się napisać jeden, ale efektem była stacja bez osłon, produktów i surowców (opcji kupna, sprzedaży i produkcji))? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam wszystkich pilotów, najemników , żołdaków, piratów, handlarzy i biznesmenów. Co do znikających fabryk ziemskich to sprawdź czy ci nie lata gdzieś po obrzeżach sektora K lub J . U mnie na początku kampanii terrańskiej J zniszczył jedną fabrykę ziemską . Latałem wtedy Szablą i nic poradzić na to nie mogłem. Podprowadziłem go później pod ziemskiego niszczyciela . Terranie teraz jakoś nie przejawiają chęci do odbudowy tej fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoBeK Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 W poprzedniej wersji gry X3R respawn nastepowal po 24 h grania (nie da sie tego przyspieszyc SETA). Jak jest w tej wersji, to nie wiem, ale mam nadzieje, ze tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi