Sorkvild Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zainstalowalem sobie Freelancera, podczas gry nie mam polowy dzwiekow. Czasami ucina muzyke albo glosy postaci. Uzywam starownikow dzwiekowych Creative, zarazem sugerowanych przez producenta. Czy ktos moze mi pomoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 We Freelancera nie grałem już od dawna ale z tego co pamiętam główną przyczyną takich problemów były dodatkowe kodeki mp3. Jeśli instalowałeś jakąś paczkę kodeków spróbuj ją odinstalować/deaktywować i zobacz czy pomogło Edit:Oto co Microsoft ma na ten temat do powiedzenia: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;814549 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 W pliku readme bodajze znajdziesz instrukcje, jak rozwiazac ten problem. Ale to działa w druga strone, naprawisz dzwiek w Freelancerze, to stracisz go w X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 W zasadzie to jestem swiezo po formatowaniu dysku i mam kodeki windows media format 11 ? Czy to mam usunac i wstawic jakies wiekowe kodeki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi