Prowler Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Powoli przymierzam się do zakupu statku, który by mi służył jako mobilna baza (zbieranie złomu i jego naprawa, przechowywanie wyposażenia, itd) i tu pojawia się pytanie... Czy poza Aranem któryś ze statków ma hangary umożliwiające zadokowanie doń większej ilości M6 i/lub TS ? W XTM zawsze zaczynałem od Słonia, a potem zdobywałem Galeon i on w połączeniu z warsztatem i HQ sprawdzał się idealnie w tej roli. Są w TC statki o podobnych możliwościach ? Jakie polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 W TC tylko Valhalla i Aran mają mozliwość dokowania statków TS/M6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 No to klapa. Trochę to ograniczy moje zapędy do zbieractwa Skoro już mowa o Aranie, po jakim mniej więcej czasie (lub przy jakiej randze) pojawia się on w stoczni Marauder ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 witam,tak w temacie chciałbym zapytać, czy są statki klasy TL, które są w stanie zabrać na pokład statki transportowe klasy TS,w X2 było to możliwe a w X3 TC mam zagwozdkę,z góry dzięki za podpowiedzipozdrawiam wszystkich kosmicznych podróżników X świata i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 W czystej grze nie ma takiej możliwości ale są skrypty, które to umożliwiają.Poszukaj w dziale spolszczenia skryptów skryptu "Dock TS", jest oznaczony numerkiem 93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 dzięki wielkie pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi