Muradin Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Witam! Mam rangę Argoni "Bohater Federacji" z literką [L] 3%- czy jest to maksymalna ranga jaką mogą mi nadać? Wykonuje dla nich misje ochrony różnych stacji orbitalnych, zabijam piratów i xenonów, a ranga mi nie rośnie. Zalezy mi na wysokiej randze bo lubie brać misje niszczenia konwojów (banalnie proste, a dużo płatne) tylko po nich szybko zmienia się nastawienie frakcji na gorsze, ale jak nie zmieni się na wrogie to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snikcio Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Rangi masz w instrukcji...Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dokładniej to w elektronicznej instrukcji która jest na płytce, w papierowej nie ma. Tak jest w X3-TC, w X3-R było w papierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dodam tylko że wszystko jest ładnie opisane w encyklopedii, wystarczy podczas gry kliknąć, i się wie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Dziwne, ja w instrukcji papierowej też mam rangi, strony 94-101. Tylko że ja mam instrukcję niemiecką.Co do rangi u Argonów, to ta którą masz jest najwyższą możliwą. Wolny wzrost procentów na niej właśnie tym jest spowodowany, tu aby podnieść o jeden procent trzeba się sporo napocić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Niestety ale Cenega nie postarała się za bardzo z papierową instrukcją do TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi