Maryjan Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Mam pytanie, chodzi mi o dostęp do broni(dwa rodzaje) które są dostępne tylko w pirackich fabrykach.Czy jest to wogóle mozliwe? gram bez scryptówpsczy jak postawie w ich sektorze fabryczke wódki i teledihuany to piraci bedą tam robic zakupy?Jeśli tak czy to poprawi mi reputacje u nich?(ich fabryki mam na czerwono mimo ze wiekszosc piratów na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 A dlaczego nie? Oczywiście że jest możliwe. Jeśli masz fabryki na czerwono, szukaj po Habitatach Pirackich ofert na hakowanie stacji. Jak trafisz na ofertę to sprawdzasz czy chodzi o te fabrykę, która cie interesuje, jeśli tak to płacisz i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Można też zacząć wykonywać misje dla Piratów. Na początku będzie ciężko je znaleźć i przeważnie będą to misje polegające na zniszczeniu jakiegoś konwoju lub statku rasy z którą masz dobre stosunki, co będzie skutkować spadkiem reputacji, ale to można bardzo szybko odrobić. Radziła bym też poprawić stosunki z Yaki żeby mieć dostęp do ich stoczni i fabryk. W mojej grze jedynymi wrogami są Xenoni i Khaaki, z innymi żyję w przyjacielskich stosunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryjan Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no dobra z piratami to powiedzmy da sie poprawic stosunki ale jak zrobic to z Yaki?Żeby schakowac stacje musi byc ona w zasiegu kilku sektorow od habitatu. nie wszedzie tak sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Z tego co widziałem w ofertach, jak miałem jeszcze jakieś stacje na czerwono, to spory zasięg mieli, powiedziałbym że wszystkie sektory. Tak więc chyba to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Czasem też można spotkać statek Yaki oferujący jakąś misję. Ja po wykonaniu właśnie takiej misji która polegała na zniszczeniu konwoju złożonego z 2 transportowców Boronów uzyskałam dostęp do stoczni Yaki. Od tej chwili było już z górki, wystarczy wykonywaćmisje oferowane przez stocznie i reputacja pomału rośnie. Po kilku misjach (jeśli nie chcemy tracić reputacji u innych ras omijajmy misjepolegające na niszczeniu ich statków) uzyskamy dostęp do fabryk broni w Weavers Tempest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam no widzie ze macie juz kolejna kobiete super to ja juz moge sie odsunac na dalszy plan ..... cza ustapic miejsca mlodszym Pilotom , nas Stara gwardie na emeryturke cza poslac .narazie zajelam sie uzadzaniem moich sektorow no i organizowaniem strazy granicznej i sil szybkiego reagowania . tak ze nuda umnie straszna ale i to musze zrobic . nie bedzie mnie moze pare tygodni co nie znaczy ze nie bede zagladac na forum .Kontakt na PW lub na skype wow_wacek.Milej gry i do ............ Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi