Yacek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Rozpleniło się złodziejstwo w TC.Wybudowałem dla własnych celów wielki kompleks rakietowy, produkuję w nim jak na razie 7 rodzajów rakiet. Ustawiłem wszystkim produktom końcowym maksymalną cenę sprzedaży, ustawiłem przełącznik "Inne rasy mogą handlować z tą stacją" na NIE. I co? I wszyscy walą drzwiami i oknami po moje rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimLahey Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Skoro za max kasy to będziesz bogaty . Ja na razie utworzyłem kompleks z morgensternami 2 fabryki i nikt mi ich nie kradnie , więc zdaje się że to polecenie działa. tylko szkoda ze nie można im powiększyć magazynu, bo 32 sztuki to troche mało... Swoją drogą to mój pierwszy kompleks i ustawianie go zajęło mi ponad godzinę i ze 30x wczytywań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Zadokuj jakieś TS-a i przenoś do jego ładowni rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maloni Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Miałem przypadek złodziejstwa podczas wykonywania misji handlowej.Wziąłem misję dostarczenia dużej ilości ogniw do stacji,statek niewielki to i trzy razy ganiać trzeba by było między elektrownia a stacją.Z ogniw zleceniodawca za każdym razem czyści ładownię do zera ,więc w stronę elektrowni na piechotę.Do głowy myśl przednia mi przyszła,przed stacją wystrzeliłem ogniwa w ilości starczającej na drogę do elektrowni za pomocą skoku,proste i genialne.Zadokowałem do stacji,zleceniodawcy zabrali ogniwa i w drogę po kolejną partię.Po od dokowaniu namierzyłem wystrzelone ogniwa i podleciał jakiś skubaniec,zawinął moje paliwo do skokowego i tyle go widziałem,dosłownie parę metrów ode mnie.Na koniec małe sprostowanie,nie jestem teraz pewien która to była część X i z jakim modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja tam w X3:XTM kiedys mialem tak, ze po opuszczeniu statku przez NPC, wyskoczylem, by go przejac (nie mialem jeszcze SCS), podlecialem do niego i przejalem.Chce wracac, a tu zonk - ten NPC wchodzi na poklad mojego mysliwca, z ktorego wyskoczylem i odlatuje nim w siną (wlasciwie czarna) dal, a mi pozostal gorszy oslabiony ostrzalem przejety statek.Dla mnie to bylo niesamowitym zdziwieniem, gdyz nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo, a takze i pozniej (ale wtedy juz mialem SCS i nie wyskakiwalem ze statku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Podobny przypadek miałem w TC w misji Ziemian, w której trzeba zabić Teladianina. Ostrzelałem jego statek, pilot wyskoczył. Zanim zdążyłem go trafić nadleciała eskorta. Latałem wtedy Szablą więc nie mogłem tej eskorty zignorować, rozwaliłem ich, wracam do astronauty a on właśnie wchodzi na pokład opuszczonego przed chwilą własnego statku. Krótka seria i ponownie wyskoczył ale tym razem nie dałem mu szansy na powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi