S11 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ktoś oglądał wczorajszy mecz? Realnie byłem zawiedziony, że Niemcy wygrali z Turkami . Chciałbym, żeby to szkopy dostały wreszcie w pupsko, byłoby co oblewać .A tak, przynajmniej Turcy nie poddali się tak łatwo jak polska drużyna i powalczyli trochę na dobrym poziomie.Normalnie meczy nie oglądam, ale tam gdzie szkopy się biją, zawsze chętnie pokibicuję drużynie przeciwnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Turcy, w przeciwieństwie do rodzimych kopaczy, mogą wyjść z lotniska głównym wyściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja również byłem bardzo zawiedziony wygraną Niemiec. Kiedy Turcja wyrównała na 2:2 po tym fatalnym błędzie bramkarza byłem 100% pewny, że w dogrywce (lub w karnych) dokopią Niemcom. Niestety Aczkolwiek, tak jak powiedział kolega ZERO, Turcy mogą wrócić do kraju z podniesionymi głowami bo łatwo pola nie oddali. Nie to co "nasi" flegmatycy.Może w finale Niemcy spotkają się z Rosją i będziemy świadkami powtórki ze Stalingradu (oczywiście mniej krwawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie, Hiszpanie rozgromią Niemców!!Ave Espania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Viva Espania! Szkopstwo jednak dostało w pupsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ciekawe a na forum ego jakoś o tym nie piszą, ba nawet na hiszpańskim forum nie widzę niczego, co by miało w tytule EURO2008 a chciałem im złożyć gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Może cenzura ogarnęła ich? W końcu z Niemcami wygrali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Hiszpańskie forum też zamkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 CytatCiekawe a na forum ego jakoś o tym nie piszą, ba nawet na hiszpańskim forum nie widzę niczego, co by miało w tytule EURO2008 a chciałem im złożyć gratulacje.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=208294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Na hiszpańskim forum wieje nudą, wszyscy bawią się pewnie na ulicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Nienawidzę języka niemieckiego i tam nic nie napiszę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 A mnie się niemiecki podoba Szczególnie:--> Ja, ja main Trabant ist fantastig A to z dawnych czasów (zanim Unia nas przyjęła) zapamiętałem:-->Guten tag, haben Sie etwas zu verzollen? (salutuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Mi się podoba że można z niego się pośmiać. Przypomina mi się od razu dawny żarcik językowy ze starego forum :http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 30#1015530 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 w miejscowości w której teraz mieszkam na Niemców się mówi MOLE. To od rejestracji samochodowych z obszaru przygranicznego. A kiedyś mieliśmy ubaw na chodzeniu do Intermarche i oglądanie co niemaszki kupują. Szczeże to ja nie wiedziałem po co w sklepie wody smakowe barwione farbkami po 85 gr za 1,5 l teraz juz wiem niemaszki wykupują je zgrzewkami. Tak samo jak najtańsze piwo, wędliny jogurty a pomyśleć że to taki bogaty kraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ciekawe czy na polskim Euro polskie firmy zarobią tyle samo (oczywiście /4), co firmy na tym Euro co właśnie było . W tv mówili, że koszt podstawienia baru z piwem w miasteczku kibica to około 10.000 EUR/tydzień, spodziewane zyski 20.000 EUR/tydzień, a finalnie stoiska świeciły pustkami. Jak widać takie założenia zwykle kończą się wpadką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi