Jump to content

Euro2008

S11
 Share

Recommended Posts

Ktoś oglądał wczorajszy mecz?

Realnie byłem zawiedziony, że Niemcy wygrali z Turkami 😛 .

Chciałbym, żeby to szkopy dostały wreszcie w pupsko, byłoby co oblewać 😛 .

A tak, przynajmniej Turcy nie poddali się tak łatwo jak polska drużyna i powalczyli trochę na dobrym poziomie.

Normalnie meczy nie oglądam, ale tam gdzie szkopy się biją, zawsze chętnie pokibicuję drużynie przeciwnej 😛

Ja również byłem bardzo zawiedziony wygraną Niemiec. Kiedy Turcja wyrównała na 2:2 po tym fatalnym błędzie bramkarza byłem 100% pewny, że w dogrywce (lub w karnych) dokopią Niemcom. Niestety 😛

Aczkolwiek, tak jak powiedział kolega ZERO, Turcy mogą wrócić do kraju z podniesionymi głowami bo łatwo pola nie oddali. Nie to co "nasi" flegmatycy.

Może w finale Niemcy spotkają się z Rosją i będziemy świadkami powtórki ze Stalingradu 😛 (oczywiście mniej krwawej)

w miejscowości w której teraz mieszkam na Niemców się mówi MOLE.

To od rejestracji samochodowych z obszaru przygranicznego.

A kiedyś mieliśmy ubaw na chodzeniu do Intermarche i oglądanie co niemaszki kupują. Szczeże to ja nie wiedziałem po co w sklepie wody smakowe barwione farbkami po 85 gr za 1,5 l teraz juz wiem niemaszki wykupują je zgrzewkami. Tak samo jak najtańsze piwo, wędliny jogurty a pomyśleć że to taki bogaty kraj 😛

Ciekawe czy na polskim Euro polskie firmy zarobią tyle samo (oczywiście /4), co firmy na tym Euro co właśnie było 😆. W tv mówili, że koszt podstawienia baru z piwem w miasteczku kibica to około 10.000 EUR/tydzień, spodziewane zyski 20.000 EUR/tydzień, a finalnie stoiska świeciły pustkami. Jak widać takie założenia zwykle kończą się wpadką 😆 .