Jump to content

Community Configuration Menu Cyrcowa a BIblioteki Lucike

Manigx
 Share

Recommended Posts

Witam,

mam pytanie o kompatybilność Community Configuration Menu Cyrcowa z BIbliotekami (Befehlsbibliothek "Libraries" (Version 3.2.12)) autorstwa Lucike niezbędnymi do instalacji jego skryptów. Czy występują konflikty między nimi i czy można je mieć zainstalowane jednocześnie?

Czy nie lepiej samemu to sprawdzić? Może nikt nie instalował jeszcze tych dwóch skryptów?

Masz obawy że coś się popsuje?

Zrób sobie kopię całego katalogu gry, gdzieś w osobnym katalogu. Dodaj do tego kopię plików sav.

Zainstaluj drugi skrypt, uruchom grę i przetestuj działanie skryptów. Będzie wszystko w porządku to zostawiasz i grasz dalej. Coś się popsuje, przestanie działać itp. Wyłączysz grę, usuniesz wszystkie pliki i katalogi z katalogu gry, przekopiujesz z backupu, przekopiujesz też pliki sav z backupu i masz grę w takim stanie jak miałeś przed instalacją skryptu.

Więc tak:

Używam "Community Configuration Menu" autorstwa Cyrcowa, głownie do obsługi "NPC Bailing Addon".

Mam też biblioteki Lucike'a używane (w moim przypadku) przez skrypt "Comercial Agent".

U mnie wszystko elegancko współdziała, a jedyny problemik na jaki się napotkałem to brak zgodności biblioteki z polską wersją językową, ale to łatwo naprawić i nie powinno stanowić problemu.