El_Dar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Mam problem: Dziś postanowiłem se rozpocząć se grę od nowa i w konfiguracji BSE dostałem coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 No to masz dwa wyjścia:1. Zacząć jeszcze raz nową grę i zobaczyć jak tym razem będzie. Jeśli będzie OK, wrócić do starej gry i zobaczyć czy się coś zmieniło.2. Jeśli nadal będzie tak samo w nowej grze, lub po powrocie do starej gry nic się nie zmieni, przeinstalować BSE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 El_Dar:A nie da się zadać jakichś wartości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 no chyba mnie nie zrozumieliście. W starej grze (savy) wszystko jest OKI W nowej Grze nie mogę ustawić żadnej wartości ani włączyć Wyskakiwania dużych statków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zrozumieliśmy, zrób co ci pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 u mnie przeinstalowałem grę, i skrypty od nowa i zadziałało, bo miałem tak samo. Jest jakiś bałagan coś się gryzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 kurna tego Się bałem ale dobra gdzieś mam backup goły bez skryptów ale z XTM'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draakul Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Mam to samo, wcześniej grałem na profilu XTM było troche za łatwo a pozatym chciałem zrobić misje Bala Gi więc postanowiłem zacząć od nowa jako Bankrut zabójca. Po odpaleniu na nowym profilu BSE miałem to samo co u El_Dara, no to przeinstalowałem BSE i dalej to samo, wywaliłem wszystko i zainstalowałem od nowa i dalej mam to samo ! Teraz wyskakuje mi to też przy profilach z XTM, już 3 razy przeinstalowałem X3 i dalej mam to samo (( Mam zainstalowane:1. X32. patch 1.4 do 2.5b3. BonusPackage 3.1.074. Spolszczenie do BP 3.1.074. XTM 7a (w sumie zgranie plików nie instalacja)5. Łatkę: XtendedModScripts+Patch-0.7.36. Spolszczenie do XTM'a+ Skrypty: BSE, SCS, Jumpdrive Delivery, Bigger-gates, Stevio weapons dealer, Kokpity, Mape Scorpa, Terran economic boost i Custom starts by YakiWcześniej wszystko działało i nic nie zmieniałemEdit: na czystym XTM + bp instalowałem wszystkie mody pojedyńczo żeby sprawdzić przy którym BSE się rozkracze. Nie wytrzymał przy Stevio weapons dealer, można to jakoś skręcić żeby się ze sobą nie gryzły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja też przeinstalowywałem nie dawno (nawet dwa razy) grę i instalowałem wszystkie skrypty, w tym BSE i Stevio i niem mam takiego efektu. Może kolejność instalacji? Ja najpierw instalowałem BSE potem Stevio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draakul Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Uffff, musiałem wywalić większe bramy i poprawioną ekonomię ziemian no ale przynajmniej działa i BSE i weapons dealer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 To spróbuj zainstalować ekonomię ponownie, może zadziała prawidłowo, bo szkoda by było jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draakul Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dodałem wygląda na to, że wszystko działa, nie licząc tego, że ekonomię mam w postaci Read Texta No ale z tym mogę żyć Mam nadzieję, że to mój ostatni post na tym forum w stylu "X3 mi się sypie!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Poszukaj w katalogu t pliku 447437.xml, zmień mu nazwę na 487437.xml, otwórz plik do edycji i w drugim wierszu zmień <language id="44"> na <language id="48">.Pozbędziesz się readtexta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi