Jump to content

BSE Problem

El_Dar
 Share

Recommended Posts

No to masz dwa wyjścia:

1. Zacząć jeszcze raz nową grę i zobaczyć jak tym razem będzie. Jeśli będzie OK, wrócić do starej gry i zobaczyć czy się coś zmieniło.

2. Jeśli nadal będzie tak samo w nowej grze, lub po powrocie do starej gry nic się nie zmieni, przeinstalować BSE.

• 2 months later...

Mam to samo, wcześniej grałem na profilu XTM było troche za łatwo a pozatym chciałem zrobić misje Bala Gi więc postanowiłem zacząć od nowa jako Bankrut zabójca. Po odpaleniu na nowym profilu BSE miałem to samo co u El_Dara, no to przeinstalowałem BSE i dalej to samo, wywaliłem wszystko i zainstalowałem od nowa i dalej mam to samo ! Teraz wyskakuje mi to też przy profilach z XTM, już 3 razy przeinstalowałem X3 i dalej mam to samo 😀((

Mam zainstalowane:

1. X3

2. patch 1.4 do 2.5b

3. BonusPackage 3.1.07

4. Spolszczenie do BP 3.1.07

4. XTM 7a (w sumie zgranie plików nie instalacja)

5. Łatkę: XtendedModScripts+Patch-0.7.3

6. Spolszczenie do XTM'a

+ Skrypty: BSE, SCS, Jumpdrive Delivery, Bigger-gates, Stevio weapons dealer, Kokpity, Mape Scorpa, Terran economic boost i Custom starts by Yaki

Wcześniej wszystko działało i nic nie zmieniałem

Edit: na czystym XTM + bp instalowałem wszystkie mody pojedyńczo żeby sprawdzić przy którym BSE się rozkracze. Nie wytrzymał przy Stevio weapons dealer, można to jakoś skręcić żeby się ze sobą nie gryzły ?