Gwiezdny Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Witam dzielnych pilotów Wybrałem pozycję startową w układzie słonecznym, zdziwiłem się trochę na widok mojej "szabli", liczyłem na statek rodem z xtm.. nie można mieć jednak wszystkiego. Czas mijał, rangi szybko podskoczyły na tyle, by zakupić większość ulepszeń, w tym bojowe niezbędne do działania obrony antyrakietowej moskit. Niestety nigdzie nie mogę tego uruchomić. Mam w ładowni 50 szt moskitów, w dodatkowych poleceniach statku do wyboru mam tylko "brak". W opisie polecenia bojowego mk2 widnieje zapora rakietowa, czy jakoś tak.. W poleceniach bojowych dla statku nie mam już tej zapory. Jak uruchomić tą obronę? Dodam jeszcze, że zaraz po zainstalowaniu gry załadowałem patch'a z strony Cenegi.Teraz mam m3 nova i również nie mogę uruchomić obrony..jakiś babol. Coś mi się zdaje, że czeka mnie nowa gra.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyszka Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 hmm o ile się nie mylę "szabla" nie może używać rakiet moskito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 Zgadza się. Żaden ziemski statek nie może używać Moskitów. Jeśli wejdziesz w informacje o statku, będziesz miał poniżej broni jakiej on może używać, również kompatybilne z nim rakiety.PS. Temat przeniesiony do działu skryptów, ponieważ Obronę Antyrakietową Moskito dodaje skrypt, nie ma tej opcji w podstawowej grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts