Gwiezdny Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam dzielnych pilotów Wybrałem pozycję startową w układzie słonecznym, zdziwiłem się trochę na widok mojej "szabli", liczyłem na statek rodem z xtm.. nie można mieć jednak wszystkiego. Czas mijał, rangi szybko podskoczyły na tyle, by zakupić większość ulepszeń, w tym bojowe niezbędne do działania obrony antyrakietowej moskit. Niestety nigdzie nie mogę tego uruchomić. Mam w ładowni 50 szt moskitów, w dodatkowych poleceniach statku do wyboru mam tylko "brak". W opisie polecenia bojowego mk2 widnieje zapora rakietowa, czy jakoś tak.. W poleceniach bojowych dla statku nie mam już tej zapory. Jak uruchomić tą obronę? Dodam jeszcze, że zaraz po zainstalowaniu gry załadowałem patch'a z strony Cenegi.Teraz mam m3 nova i również nie mogę uruchomić obrony..jakiś babol. Coś mi się zdaje, że czeka mnie nowa gra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szyszka Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 hmm o ile się nie mylę "szabla" nie może używać rakiet moskito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zgadza się. Żaden ziemski statek nie może używać Moskitów. Jeśli wejdziesz w informacje o statku, będziesz miał poniżej broni jakiej on może używać, również kompatybilne z nim rakiety.PS. Temat przeniesiony do działu skryptów, ponieważ Obronę Antyrakietową Moskito dodaje skrypt, nie ma tej opcji w podstawowej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi