Vrihedd Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Najazd na Argon Prime!!!Właśnie skończyłem mod zamieniający statki Xenońskie na znane z Freespace jednostki Shivan.Wykorzystałem do tego modele projektu FS2_Open - bardziej szczegółowe i posiadające "nieco" lepsze tekstury niż oryginały.Mod nie oddaje proporcji między oryginalnymi statkami, przystosowałem je do skali modeli Xenonów.Mimo usilnych prób nie udało mi się wyeliminować błędnie wyświetlanego kokpitu "K". Jakiś niezidentyfikowany plik blokuje podmianę pozycji kokpitu - jeśli ktoś będzie wiedział jaki proszę o info.Zalecane jest rozpoczęcie nowej rozgrywki. W przeciwnym razie modele mogą być niepoprawnie wyświetlane.Mod jest do pobrania ze strony http://www.speedyshare.com/436165919.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Przyzwoicie wyglada. Czy zmieniales takze wlasciwosci statkow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Poprawiłem J.Teraz może przyjąć na pokład tabun myśliwców i jednego M6/TSResztę pozostawiłem bez zmian. Chociaż mam wrażenie, że P Ścigacz latał mi nieco za szybko bo chyba 179 m/s a powinien bodajże 153. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ludziska można prosić o reupload. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Masz na Mamucie: http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_122 ... hivan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 CytatMasz na Mamucie: http://www.mamuthq.net.pl/pobierz_plik_122 ... hivan.htmlLink przekierowuje na Speedy Share gdzie pliku już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Sorry, myślałem że LeWaR wrzucił plik na Mamuta, a nie że podlinkował. Leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Duże było.... ponad 5 mb... ale poszukam.PS. wróciłem właśnie z urlopu nad morzem i tona postów do przeczytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 A czy działa z X3TC?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jak do reunion to w tc nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Powinno dać sie jakoś poprawićEdit: Prosze link podreperować , bo na speedyshare nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi