mrWHO Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Witam, czy możecie wejść na stronę:http://eng.x3tc.ru/Mi wyskakuje "You don't have permission to access / on this server".Nim mi to wyskoczyło próbowałem otworzyć naście zakładek z tej strony i połowa się otworzyła, a połowa wyskoczyła z tym. Teraz już wcale nie mogę wejść na, żadną stronę. Czy to możliwe, że próbując otworzyć tak wiele stron uruchomiło się jakieś zabezpieczenie ograniczające nadmierne obciążenie strony i zablokowało kompletnie moje IP czy coś w tym stylu? Czy może strona po prostu padła i panikuję za bardzo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolnik_pl Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Baz problemu, cały czas korzystam z tej stronki i żadnych podobnych komunikatów nie mam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrWHO Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Czyli jednak mnie zablokowało Pytanie co z tym zrobić.Może ktoś poszukać do nich mail'a kontaktowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Czyżbyś coś nabroił i Cię zbanowali? Wyczyść ciasteczka i tyle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrWHO Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Czyszczenie ciastek nic nie dało.A co do nabrojenia - to tak jak pisałem - otworzyłem za dużo zakładek na raz (coś ze 20 - bo sobie wszystkie statki wrzuciłem w zakładki z podziałem na rasy i postanowiłem otworzyć jeden katalog) - więc pewnie uznało mnie za bot'a próbującego przeciążyć stronę, czy coś w tym stylu.Więc ma ktoś do nich E-mail? Bo ja nie mogę wejść na ich stronę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanss Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Mnie wejście na tę stronę zablokował Avira AntiVir twierdząc że jest ona zainfekowana.....HTML/Infected.WebPage.Gen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrWHO Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Czyszczenie ciastek nic nie da bo mam stałe IP.Próbowałem użyć strony maskującej IP i wtedy się ładuje, ale bez obrazków statków i tabelek (skrypty java). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts