wenzon32 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, chciałbym prosić o pomoc w zlokalizowaniu konstrukcji "flower farm M beta" w sektorze Spaceweed drift. Sektor jest starsznie duży! Wydaje mi się, że zwiedziłem go całego a dalej nie znalazłem tego budynku... A mam misje, w której musze do niego się dostać. Są dwie inne flower farm, ale nie M beta :/Chodzi mi o to, w którym miejscu sektora jest ta fabryka... Pomoże ktoś plsss??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zainstaluj sobie mapę Scorpa i po kłopocie.Polecam pytanie pierwsze z FAQ:http://xudb.pl/topic/36-re-faq-x3-xtm-komentarze/#entry4439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzon32 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ale ja wole nie instalować tej mapki bo ona za dużo pokazuje... A jak ją zainstaluje to nie będe mógł się oprzeć pokusie sprawdzenia najfajniejszych sektorów i innych sektorów, które wolałbym samemu odkryć.Pomoże ktoś plsssss? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To napisz jeszcze jaka gra. X3, X3+XTM, TC? Bo w każdej może być inna lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzon32 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 X3 + patch na 2.5Dzięki wielkie za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 -60,528; -9.425; -22;532 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzon32 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Dziękuje ci bardzo! Wszystko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi