Doe Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam.Gram w X3 Reunion 2.5 Bala Gi.Zainstalowałem skrypt do przenoszenia asteroid. Mam Mamuta i kiedy wskazuję mu asteroidę z krzemem potwierdza, że polecenie przyjęto/zaakceptowano i ... nic: statek stoi tam gdzie stał. Ja siedzę sobie w innym statku.Czy to błąd gry/skryptu czy ja coś robię nie tak? Dodam jeszcze, że przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.Proszę o pomoc i z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 z tego co pamiętam TL nie powinien być za blisko asteroidy którą chcesz spakować do ładowni.TU masz linka do orginalnego opisu na forum ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jeśli dobrze pamiętam to dystans nie może być większy niż 10km. Dajesz komendę i asteroida po prostu znika w ładowni - TL nigdzie nie leci. wyładowanie jest jeszcze prostsze bo możesz wywalić kambulca nawet 50 km poza mapę mając TL w centrum układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Wysarczy sprawdzić w ładowni, czy się pojawiła pozycja o nazwie (chyba) kontener i pojemności 1 a więc nie musi to być aż TL wydaje się. A osobnej animacji ani akcji do tego wydarzenia nie ma dzieje sie natychmiast jeśli spełniona jest przesłanka odległości i wydania rozkazu innemu statkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi