Doe Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam.Już 2 dni grzebię się w tematach na forum i nadal nie wiem jak przejmować duże statki.Latam Hyperionem, nie mam modu XTM.Zainstalowałem skrypty BSE, SCS i SEC. Wszystkie niby działają ale nic większego od M3 nie mogę przejąć.Po sektorach latają już puste P, Rybołowy, Pyton, Herkules itp.; żadnego z nich nie potrafię przejąć Proszę o podpowiedź co powinienem jeszcze zainstalować, posiadać itp.. Jak je przejąć.Z góry dziękuję za podpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A do FAQ w końcu zaglądnąłeś? FAQ#6 masz opisane jak przejmować duże statki. Tam też jest link do tematu z konfiguracją SCS Skrypt Salvage Claim Software.Jeśli nie masz odpowiedniego polecenia w rozkazach statku, spróbuj dokupić Specjalne Polecenia Mk1. Zobacz czy możesz przypisać sobie odpowiedni klawisz w konfiguracji. Jeśli nadal nie będzie działało to masz coś skopane z instalacją SCS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi