Stalovy Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Jak to napisał pewien portal: "Quake Live to kultowa sieciowa rzeźnia za darmo w Twojej przeglądarce".Wystarczy wejść http://www.quakelive.com/ i założyć sobie konto, aby móc dołączyć do jednej z wielu rozgrywek, i fragować, fragować i jeszcze raz fragować Dzięki opcji wyszukiwania i dodawania znajomych można szybko sprawdzić, kto jest online i zaprosić go do wspólnej, relaksującej (dla fragującego, nie fragowanego) zabawy.Zapraszam, a jak już tam będziecie, nie zapomnijcie dodać mnie do swoich znajomych - nick: Stalovy, a jakże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Już się zapisałem i dodałem Cię do znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi