Riess Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Tak jak w temacie. Od paru lat używam K750i, ale przed dziesięcioma minutami ten ostatecznie się rozleciał, i nie jestem zainteresowany składaniem go do kupy.Ponieważ przez te pare lat zmieniło się w mym życiu pare rzeczy, zmieniły się też wymagania. Potrzebuję telefonu z rozbudowanym organizerem, odtwarzaczem MP3, nadającym się do komfortowego przegladania internetu (a więc szukam telefonu "rozsuwanego" w poprzek), i obowiązkowo posiadającego klawiaturę QWERTY. No, i żeby jego cena nie przekraczała 2,5 tysiąca złotych.Aktualnie zastanawiam się nad SE Xperia X1. Jakie wy macie propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Na Twoim miejscu brałbym tego SE. Całe życie używam telefonów SE i nigdy się nie zawiodłem. Możesz jeszcze obczaić Nokie 5800 Xpress music Kumpel ma coś takiego i nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Z tego co patrzyłem na Ceneo, wychodzi że jest 700 złociszy tańsza od X1. Co prawda nie ma prawdziwej QWERTY, tylko wirtualna, ale za taka sume to IMHO mała strata Jeszcze się zastanowię, ciągle mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Moze cos z HTC lub Blackberry? Dosc zaawansowane urzadzenia, wrecz skonstruowane do wspolrpacy z internetem. Moge polecic Htc Diamond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Zastanawiałem się nad Bold, ale jakoś nie podchodzi mi taka klawiatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 heh, no tutaj to na pewno jest quwerty http://www.mgsm.pl/katalog/nokia/n97/Ale za taką cenę... to moze lepiej normalną komę i netbooka? Będzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 CytatAle za taką cenę... to moze lepiej normalną komę i netbooka? Będzie wygodniej.Nie będzie. Netbook jest rozmiaru zeszytu, a taką komę mogę sobie przy pasku nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 WSZĘDZIE KURNA TYLKO NIE PRZY PASKU ....... :ph34: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Czyżby traumatyczne doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 szczere nie poprstu jest to skrajny obciach nosić phona'a przypasku IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cytatszczere nie poprstu jest to skrajny obciach nosić phona'a przypasku IMHOPierwsze słyszę A na mieście często widuję ludzi którzy tak noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ciekawe. Nigdy nie słyszałeś wierszyka:Po czym poznać k....Po komórce u pasa.U nas dzieci w przedszkolu tak śpiewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nah, pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Yacku Yacku a Ty od razu tak dosadnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Heheh, a już chciałem zacząć tak nosić... Dzięki za ostrzeżenie. A co do wygody - chodziło mi o wygodę wpisywania na większych klawiszach a nie noszenia (chociaż to też aż taki duży problem nie jest, chyba, że ma być ekstremalnie mobilny i nie nosimy żadnych toreb/plecaków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 CytatHeheh, a już chciałem zacząć tak nosić... Dzięki za ostrzeżenie. A co do wygody - chodziło mi o wygodę wpisywania na większych klawiszach.To uwaga na przyszłość: jestem może 2 cm wyższy od Hammonda, i dla mnie klawisze na tych klawiaturkach są w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Odnośnie klawiatury, QWERTY to może coś takiego:http://www.cyberguys.com/product-detail ... ctid=22638 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Rafio, zatem po kolei:1. Telefon kupiony na wolnym rynku, czy przedłużenie oferty u operatora, jeśli tak to jaki operator,2. Co jest dla Ciebie najważniejsze w telefonie: firma: SE, Nokia, Samsung, LG, BB, typ telefonu: standard, klapka, slide, system: standard, Windows Mobile, Symbian, wielkość wyświetlacza, panel sterowania: klawiatura, podwójna klawiatura, panel dotykowykonieczność klawiatury QWERTY, możliwość obsługi @ oraz przeglądarki worda, excelamożliwość przeglądania stron www, multimedia: aparat, videokonferencja, mp3nawigacja GPS - wbudowanaChyba wszystko. Zastanów się, co dla Ciebie ma być największym priorytetem. No i najważniejsze, szukasz gażetu czy urządzenia do pracy?Używałem, SE K700, SE K75i, Nokia E61, obecnie SE P1i.Edit:heh, dopiero teraz się zorientowałem kiedy został napisany ten post .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 No i odkopuję temat. We czwartek doszła do mnie Nokia 5530 XM nówka, i na chwilę obecną jestem zachwycony. Zmieniłem telefon z legendarnego SE K750i. Mialem zamiar kupić 5800, ale ponieważ 5530 była mniejsza i tańsza, wybrałem ją. Nie ma co prawda HDPA ani GPS ale i tak mi się podoba. Internet przegląda się na niej wygodnie, wbudowany klient e-mail dziala ladnie, chociaz jest tekstowy. Zawsze jednak można dostać sie do emaili przez przeglądarkę. GUI gmaila samo rozpoznaje symbianowa przeglądarkę i wyświetla uproszczoną ale ciągle graficzną treść.Nie podoba mi się: Wariujący akcelerometr, który czasem obraca ekran gdy piszę wiadomość, ograniczone opcje przenoszenia plików miedzy telefonem a pc, no i jakość dźwięku w słuchawkach, słabsza od tej z K750i. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi