Owczar Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Witam wszystkich na forum Mam pytanko, jak moge wyslac jakis statek zeby handlowal "beze mnie"? Tzn ze mam kilka statkow, podczas gdy latam swoim pogromca to inne moga wtedy handlowac? Mam jeszcze Kajmala czy jakos tak i Tukana do dyspozycji. Jak wejde w konsole polecen w Kajmalu to mam cos takiego jak polecenia handlowe i pozniej kupuj po najlepszej cenie itp, tylko te opcje sa nieaktywne... dlaczego? W Tukanie wogole nie mam polecen handlowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Podstawa to instrukcja do gry... Polecenia handlowe MK1, MK2 i MK3 + Osłony + polecenia bojowe (nie pamiętam już czy wymagane) i uruchamiasz handlarza sektorowego. Potem do 8lvl i możesz uruchomić handlarza wszechświatowego. Więcej w instrukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owczar Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 wlasnie mam angielska instrukcje tylko i tak srednio z niej rozumiem o co chodzi te polecenia to mam zakupic w swoim glownym statku czy tym co bedzie handlowal?Uruchamiam handlarza sektorowego tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Musisz wlozyc to wszystko o czym mowil Adrian do statku, ktory ma zaczac handel "obwozny". Gdy juz to zrobisz, pusc go w handel sektorowy. Przy imieniu pilota tego statku beda pojawiac sie liczby, gdy pojawi sie 8 to bedzie to moment , w ktorym mozesz poslac pilota w handel wszechswiatowy. Musi on tylko miec dodatkowo naped skokowy zainstalowany na swym statku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Kupujesz dla tego statku, który ma być handlarzem.Handlarz sektorowy, lata po sektorze i handluje, przy okazji szkoli się, jak osiągnie poziom 8 można uruchomić go jako handlarza galaktycznego, wtedy pomału zacznie odwiedzać sąsiednie sektory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 statek który ma "handlować" powinien mieć tarcze 25 MJ przynajmniej jedną polecenia handlowe MK 1-3 polecenia nawigacyjne Resztę potrzebnych rzeczy sam dokupi wraz z wzrostem jego umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi