El_Dar Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Torus jest gigantem i żeczywiście lekko irytujące jest to że jak tylko lekko odchylisz z kursu to już cie odparowywują (ciekawe gdzie można dostać taką giwerkę) na mamucie w galerii jest jego zdjęcie (trzeci rząd prawe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Nie tylko ciebie, ale twoje statki też. Ja tak straciłem chyba ze dwa. Jeden to nagroda za wykonanie misji, pojawił się w Torusie. Jak mu dałem polecenie lotu do stoczni w sektorze Księżyc to już nie doleciał. Drugi wysłałem po zakup Napędu skokowego i tyle go widziałem. A co siły rażenia to nie wiem czy to nie zasługa ilości laserów, ale fakt przydałaby się taka bateria aby bronić własnej siedziby, tylko pytanie: przed kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 witam . no i tu sie mylisz Yacek potrzebujesz takiej baterji do obrony swojej stacji przem zapendami IL ( Imperial Labolatory ) strasznie wredne galgany wyczyszczaja cale sektory do zera i stawiaja swoje stacje juz starlam sie znimi ale jest jeden plus po ataku na sektor kilka statkow zawsze zostaje i stoja jak krowy na pstwisku milusie i bezbronne mozna je spokojnie przejmowac, a potem zagonic do obrony twojego sektora a gwarantuje si IL to zawziete i mocne diabelstwo niezla konkurencja dla ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Może i tak, ale to dodatkowy mod do TC, a ja miałem na myśli czyste TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWHO Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Co to za mod z tym IL ? brzmi interesująco, macie jakiegoś linka do jego opisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Nie wiesz gdzie szukać skryptów i modów do TC? http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216690A tu link do samego moda: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=231478A opisu po polsku nie ma. Może Balbinka się pokusi o bardziej szczegółowe opisanie moda i jego instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi