OSSI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Angielskie skrypty | Niemieckie skryptyPrzeczytaj zanim ściągniesz skrypt/mod !____________________________________________________SkryptyPluginy ALHeavy Assault Capture TechXenon MigrationHandlowe i StacjeComplex Production CostStation/Complex Seller PLBBS i MisjeStatki i inneAdvanced Tractor BeamAdvanced Thruster ControlAuto UpgradeCamoflauge Device STCargo Bay Energy Divert System Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jest to mój stary post ze starego forum xudb który wrzucam, większość skryptów albo wszystkie sam przetłumaczyłem i nigdzie indziej nie dałem linka. Jak będe miał czas to scale to jakoś z tym: X3 - spolszczenia do skryptów. I Będą szczegółowe informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 CytatNie można odnaleźć serweraTak jest w przypadku plików na mamucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Bo mamuty dawno temu wyginęły. LeWaR przeniósł część plików (może wszystkie) na inny serwer, ale widocznie linki zostały stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 O$$I - zmień linki na mamut.multipc.com.pl.A poza tym pliki są dostępne w repozytorium, adres podany w temacie o spolszczeniach.O$$i chyba nie jesteś na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Napisałem że jest to kopia ze starego forum xudb, jak narazie niechce mi sie tego poprawiać jak już to powrzucam te spolszczenia do głównej strony xudb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi