Adrian_Wir Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Przy okazji może się przywitam po dłuższej nieobecności (co prawda zrobiłem to już na oficjalnym forum, ale nie zaszkodzi i tu ). A wracając do tematu...Jeżeli ktoś nie kojarzy tytułu (są tacy? ) powiem tylko, że to jedna z najgorszych części serii (gorszy jest tylko dodatek Świt bugów... eee... znaczy się Zmierzch Bogów). Jednak wygląda na to, że będzie można normalnie pograć w Gothica3. A to dzięki staraniom Community Patch Team. Jeżeli lubicie serię Gothic tak jak ja i jeszcze nie słyszeliście o nieoficjalnej edycji rozszerzonej trzeciej serii powinniście się z tym zapoznać:"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.1"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.2"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.3"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.4"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.5"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.6"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.7"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.8"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.9"Stary, ale jarszy", czyli Gothic 3 - Enhanced Edition cz.10Odliczanie czasu do wydania patcha można znaleźć tu. Idzie trochę wolno, spada średnio o 1 co trzy dni. Ale i tak już niewiele zostało.Oprócz tego planowane jest spolszczenie QuestPacka do tej części Gothica. Znajduje się w nim dużo questów, które miały wejść do gry, ale w ostateczności z jakiegoś powodu ich nie ma. Dodano też jakieś nowe zadania. Problem w tym, że tłumaczeniem muszą zająć się polscy fani, a chętnych na razie mało. Więc jakby ktoś miał ochotę spróbować swoich sił niech zapozna się z wpisem Isentora z 07.03.2009 (http://gothic.gram.pl/, Gothic 3 Quest Pack - losy polonizacji).Dla leniwych: zgłaszać się można wysyłając do RobeNa tą próbkę tłumaczenia na adres <!-- e -->roben@tlen.pl<!-- e --> A tak poza reklamą... ...myślicie, że wreszcie Gothic będzie godnym następcą poprzedników? Ja na ten przykład jeszcze nigdy go nie skończyłem, zawsze w połowie mnie nudził . W tym patchu pokładam dużo nadziei. Co prawda to dalej będzie Gothic 3, ale zawsze to trochę podrasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Patch 1.70 wydany;) Już od kilku dni jest do pobrania. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to muszę uprzedzić, instalacja patcha 1.70 powoduje usunięcie X3:Reunion. Dzieje się tak ponieważ patch ma wykryć i usunąć wszystkie poprzednie łatki. Problem w tym, że wykrywa X3 jako poprzedni patch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatPatch 1.70 wydany;) Już od kilku dni jest do pobrania. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to muszę uprzedzić, instalacja patcha 1.70 powoduje usunięcie X3:Reunion. Dzieje się tak ponieważ patch ma wykryć i usunąć wszystkie poprzednie łatki. Problem w tym, że wykrywa X3 jako poprzedni patch Hehe to jakieś porąbane ale mam gdzieś Gothica 3 więc spróbuję i zdam relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 CytatCytatPatch 1.70 wydany;) Już od kilku dni jest do pobrania. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to muszę uprzedzić, instalacja patcha 1.70 powoduje usunięcie X3:Reunion. Dzieje się tak ponieważ patch ma wykryć i usunąć wszystkie poprzednie łatki. Problem w tym, że wykrywa X3 jako poprzedni patch Hehe to jakieś porąbane ale mam gdzieś Gothica 3 więc spróbuję i zdam relacje Się ... pogubiłem co masz gdzieś i z czego dasz relacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Mam go gdzieś położonego ale jestem aktualnie zbyt zajęty by go wrzucić i zagrać. A patcha nie ściągnę gdyż mam internet z Blueconnecta (ERA) i nie jestem z niego zadowolony gdyż mam 500MB limitu MIESIĘCZNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi