El_Dar Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Po małej przerwie (jakieś 3 miesiące) wczoraj wróciłem do TC. Zanim przypomniałem se co i jak w Save'ach troszkę polatałem bez składu i ładu to uświadomiłem sobie jedną rzecz że w TC nie ma Fabuły. Chodzi mi o fabułę która była w X3:R to co nam zafundowało EGO to raczej coś na wzór misji z XTM'a człek nie czuje jakiegoś parcia na wykonanie misji raczej skupia się na wszechświecie a Główne Wątki (chyba pięć mogę się mylić) spadają na drugi plan. Jest to oczywiście moje subiektywne odczucie ale do subiektywizmu każdy ma prawo. A wy co o tym sądzicie ? P.S.SpoilerSpringblossom - jest do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 O samych fabułach, ich ilościach i sposobie przejścia masz w FAQ. Co do Twojego zdania o fabule, a raczej jej braku jako jednej ciągłej linii to się z tobą zgadzam.Co do statku to też, ale wypadałoby to uzasadnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Fakt, przydałoby się jakieś logiczne zakończenie fabuły rozpoczętej jeszcze w XBTF, bo końcówka X3 Reunion za dużo nie wyjaśniła ] Z niecierpliwością oczekiwałem TC w nadziej na dalszy ciąg losów Brenana a tu klops (( Ego poszło po prostu na łatwiznę. Po co wymyślać "skomplikowane" zależności pomiędzy poszczególnymi zadaniami. Lepiej dać zlepek kilku misji typu leć tam, zabij tego, zdobądź to i kłopot z głowy.Jeśli chodzi o fabułę to Kyle i Julian Brenan przypalili trochę Teladihuany, łyknęli Gwiezdnej Wódki, potem polecieli z Sayą Kho do Domu Rozkoszy i tak balują do dziś, mając w głębokim poważaniu, tych którzy czekają na ich dalsze przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 CytatJeśli chodzi o fabułę to Kyle i Julian Brenan przypalili trochę Teladihuany, łyknęli Gwiezdnej Wódki, potem polecieli z Sayą Kho do Domu Rozkoszy i tak balują do dziś, mając w głębokim poważaniu, tych którzy czekają na ich dalsze przygody Tu się mylisz, wzmianka o Julianie jest w TC zobacz do opisu fabuły HUB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Co do wiosennych kwitnień to są one zdecydowanie za szybkie i nie nadają się do walk z myśliwcami wieżyczki nie sa wstanie namierzać celów i ich skutecznie razić za to świetnie się nadaj do zbierania towaru i dostarczanie w określone miejsce (Ładownie XL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Szczera prawda, miałem ten sam problem, dlatego po kilku lotach próbnych zostawiłem go i przesiadłem się z miłą chęcią z powrotem do Hyperiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 CytatTu się mylisz, wzmianka o Julianie jest w TC zobacz do opisu fabuły HUB.Wcale się nie mylę. Fabuła mówi tylko, że Julian zaginął, ja ustaliłem gdzie się znajduje obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jak wam przyjdzie oblecieć tą wielką skałę na Aldrinie albo dostarczyć gościa z jednej imprezki na drugą w sektorach ziemskich, to szybko zmienicie zdanie na tema Springblossoma.Natomiast do latania rzeczywiście nadaje się średnio. Jak mi go autopilot poraz drugi rozmazał na asteroidach ] to szybko przesiadłem się do czegoś wolniejszego. Ale co się dziwić. Pewnie w miejsce normalnego procesora komputer pokładowy ma zamontowanego eksperymentalnego Cyrix-a .Edit:A co do dalszych losów Juliana i Bala Gi to wystarczy zainstalować 2.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi