Yacek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kto zrobił porządek w dziale X3: Reunion? Przyznać się.Było dobrze, jest gorzej. Ja wiem że działy TC, XTM i NH podchodzą pod Skrypty i Mody, bo są modami, ale ile się teraz trzeba przedzierać przez te działy. Jeśli już to zmienić nazwę działu "Skrypty i mody" na "Skrypty", a działy z nazwami modów wywalić bezpośrednio do działu X3: Reunion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mnie też bardziej „leżała” poprzednia wersja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 powoli też zaczynam się w tym gubić... ale tym razem rafio by musiał poukładać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 CytatKto zrobił porządek w dziale X3: Reunion? Przyznać się.Logi mówią o O$$Im, wiec to on Mi również bardziej pasował poprzedni układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 No to dawać nazad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Porządek musi być! Za niepotrzebne uważam tyle podfor dla modów ale jak już są niech są tam gdzie ich miejsce bo jak dorobi sie nowe podfora będzie bajzelEdit: Ale jak chcecie jak było to ok, zostałem przegłosowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja też uważam, że tyle podfor dla GIER jest niepotrzebnych ... Wchodzę w jeden dział, a tam następne działy i już tematy, potem znowu w dziale, następny dział i też tematy itd. Dziwne to trochę... Prostotę się chwali (nie prostatę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 I dobrze. Następnym razem zanim coś zrobisz zapytaj o zdanie innych. Nie jest to co prawda to co było wcześniej, ale już lepiej.Ja bym jednak był za przywróceniem w pełni starej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 CytatNie jest to co prawda to co było wcześniej, ale już lepiej.Ja bym jednak był za przywróceniem w pełni starej wersji.Pozwoliłem sobie to zrobić, ponieważ imao dostęp do pod-działów i orientacja w nich była zbyt kłopotliwa.CytatJa też uważam, że tyle podfor dla GIER jest niepotrzebnych ... Wchodzę w jeden dział, a tam następne działy i już tematy, potem znowu w dziale, następny dział i też tematy itd. Dziwne to trochę... Prostotę się chwali (nie prostatę ).Spójż na to z drugiej strony, 15 działów trudniej zamknąć, niż dwa ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Podoba mi się teraz organizacja tematów. Dzięki Rafio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi