Yacek Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Kto zrobił porządek w dziale X3: Reunion? Przyznać się.Było dobrze, jest gorzej. Ja wiem że działy TC, XTM i NH podchodzą pod Skrypty i Mody, bo są modami, ale ile się teraz trzeba przedzierać przez te działy. Jeśli już to zmienić nazwę działu "Skrypty i mody" na "Skrypty", a działy z nazwami modów wywalić bezpośrednio do działu X3: Reunion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoyTass Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Mnie też bardziej „leżała” poprzednia wersja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 powoli też zaczynam się w tym gubić... ale tym razem rafio by musiał poukładać.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 CytatKto zrobił porządek w dziale X3: Reunion? Przyznać się.Logi mówią o O$$Im, wiec to on Mi również bardziej pasował poprzedni układ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 24, 2008 Author Share Posted June 24, 2008 No to dawać nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSSI Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Porządek musi być! Za niepotrzebne uważam tyle podfor dla modów ale jak już są niech są tam gdzie ich miejsce bo jak dorobi sie nowe podfora będzie bajzelEdit: Ale jak chcecie jak było to ok, zostałem przegłosowany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 Ja też uważam, że tyle podfor dla GIER jest niepotrzebnych ... Wchodzę w jeden dział, a tam następne działy i już tematy, potem znowu w dziale, następny dział i też tematy itd. Dziwne to trochę... Prostotę się chwali (nie prostatę ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted June 24, 2008 Author Share Posted June 24, 2008 I dobrze. Następnym razem zanim coś zrobisz zapytaj o zdanie innych. Nie jest to co prawda to co było wcześniej, ale już lepiej.Ja bym jednak był za przywróceniem w pełni starej wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 CytatNie jest to co prawda to co było wcześniej, ale już lepiej.Ja bym jednak był za przywróceniem w pełni starej wersji.Pozwoliłem sobie to zrobić, ponieważ imao dostęp do pod-działów i orientacja w nich była zbyt kłopotliwa.CytatJa też uważam, że tyle podfor dla GIER jest niepotrzebnych ... Wchodzę w jeden dział, a tam następne działy i już tematy, potem znowu w dziale, następny dział i też tematy itd. Dziwne to trochę... Prostotę się chwali (nie prostatę ).Spójż na to z drugiej strony, 15 działów trudniej zamknąć, niż dwa ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Podoba mi się teraz organizacja tematów. Dzięki Rafio!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts