Jump to content

Jakie są wasze ulubione statki róznych klas

OSSI
 Share

Recommended Posts

No I OK. Jak zostawisz BSE na domyślnych ustawieniach (oczywiście po włączeniu opuszczania dużych statków, bo to jest domyślnie wyłączone) to nie będzie znów tak wielkiego przegięcia. Jeśli zaś uznasz że jednak za bardzo ułatwia życie to zawsze możesz zmniejszyć ustawienia.

Daj znać jak tobie lata się P Ścigaczem.

• 2 weeks later...

Na razie odpuściłem sobie P Scigacza. Co prawda naprawiłem go już ale narazie kurzy sie w doku zaopatrzeniowym.

Ale za to kupiłem sobie Deimosa! To jest dopiero bydle! Jak narazie dałem tylko full pdf alfa na przód, full osłony i odrazu skoczyłem do sektora xenonów. Bilans: kilka rozwalonych P i 2 Q, jeden J, lecz po tym jak rozwaliłem J rozwaliły mnie z 20 L które mnie otoczyły i zbombardowały rakietami. Idealny do niszczenia M6, M7, M2. Jedyna wada to to że jest wolny (109). A pozatym jest najładniejszym M7 😉 (no może poza Seth, ale niewiem gdzie kupić).

Cytat

Seth do kupienia w Stoczni XTM-a, poczytaj o niej w FAQ.

Nie tylko 😉 Po wykonaniu misji soneńsko-gonerskich Setha można kupić (w zasadzie otrzymać za opłatą) w Sferze Dysona. Wystarczy przejrzeć biuletyn, w którym można znaleźć ogłoszenie o udostępnieniu za opłatą części Soneńskiej technologii. Po kilku misjach wykonanych dla Sonenów mozna w ten sposób kupić Lilith i Oriaxa a po zaliczeniu wszystkich dochodzi Zefir i Seth. Tylko ceny są dwukrotnie wyższe niż w stoczni XTM 😉

Cytat
Cytat

Seth do kupienia w Stoczni XTM-a, poczytaj o niej w FAQ.

Nie tylko 😉 Po wykonaniu misji soneńsko-gonerskich Setha można kupić (w zasadzie otrzymać za opłatą) w Sferze Dysona. Wystarczy przejrzeć biuletyn, w którym można znaleźć ogłoszenie o udostępnieniu za opłatą części Soneńskiej technologii. Po kilku misjach wykonanych dla Sonenów mozna w ten sposób kupić Lilith i Oriaxa a po zaliczeniu wszystkich dochodzi Zefir i Seth. Tylko ceny są dwukrotnie wyższe niż w stoczni XTM 😀

Oferty są (co prawda na Seta to nie widziałem ale po zakończonych misjach nie zaglądałem do sfery) ale mnie jakoś nie udało się zakupić ani Lilitha ani Oriaxa. Mimo wniesienia stosownej opłaty... 😉