Yacek Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 No I OK. Jak zostawisz BSE na domyślnych ustawieniach (oczywiście po włączeniu opuszczania dużych statków, bo to jest domyślnie wyłączone) to nie będzie znów tak wielkiego przegięcia. Jeśli zaś uznasz że jednak za bardzo ułatwia życie to zawsze możesz zmniejszyć ustawienia.Daj znać jak tobie lata się P Ścigaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSSI Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Na razie odpuściłem sobie P Scigacza. Co prawda naprawiłem go już ale narazie kurzy sie w doku zaopatrzeniowym.Ale za to kupiłem sobie Deimosa! To jest dopiero bydle! Jak narazie dałem tylko full pdf alfa na przód, full osłony i odrazu skoczyłem do sektora xenonów. Bilans: kilka rozwalonych P i 2 Q, jeden J, lecz po tym jak rozwaliłem J rozwaliły mnie z 20 L które mnie otoczyły i zbombardowały rakietami. Idealny do niszczenia M6, M7, M2. Jedyna wada to to że jest wolny (109). A pozatym jest najładniejszym M7 (no może poza Seth, ale niewiem gdzie kupić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Seth do kupienia w Stoczni XTM-a, poczytaj o niej w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 CytatSeth do kupienia w Stoczni XTM-a, poczytaj o niej w FAQ.Nie tylko Po wykonaniu misji soneńsko-gonerskich Setha można kupić (w zasadzie otrzymać za opłatą) w Sferze Dysona. Wystarczy przejrzeć biuletyn, w którym można znaleźć ogłoszenie o udostępnieniu za opłatą części Soneńskiej technologii. Po kilku misjach wykonanych dla Sonenów mozna w ten sposób kupić Lilith i Oriaxa a po zaliczeniu wszystkich dochodzi Zefir i Seth. Tylko ceny są dwukrotnie wyższe niż w stoczni XTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 CytatCytatSeth do kupienia w Stoczni XTM-a, poczytaj o niej w FAQ.Nie tylko Po wykonaniu misji soneńsko-gonerskich Setha można kupić (w zasadzie otrzymać za opłatą) w Sferze Dysona. Wystarczy przejrzeć biuletyn, w którym można znaleźć ogłoszenie o udostępnieniu za opłatą części Soneńskiej technologii. Po kilku misjach wykonanych dla Sonenów mozna w ten sposób kupić Lilith i Oriaxa a po zaliczeniu wszystkich dochodzi Zefir i Seth. Tylko ceny są dwukrotnie wyższe niż w stoczni XTM Oferty są (co prawda na Seta to nie widziałem ale po zakończonych misjach nie zaglądałem do sfery) ale mnie jakoś nie udało się zakupić ani Lilitha ani Oriaxa. Mimo wniesienia stosownej opłaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrihedd Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Podobnie jak i mnie Zapłaciłem i kicha. Stocznia XTM pewniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi