Balbinka Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 witam .tym razem moja opinia jest wielce negatywna a dotyczy ? Areny ( no wzasadzie to nazwa jest inna DMA ja uwazam ze teraz ten skrypt to jest raczej skopany ,ale to moja opinia i raczem skladam to na karb przyzwyczajenia ze mozna bylo walczyc zawsze i wszedzie,a teraz ??? to juz pic na wode tylko jeden sektor do walki i to tak daleko ze zanim tam dolece to mnie kobiecie BRODA urosnie .wiec moja opinia ???? wielki minus , ale moze wy macie inne zdanie ??? jesli tak to podzielcie sie nim !!!!czekam na opinie Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Cytata teraz ??? to juz pic na wode tylko jeden sektor do walki i to tak daleko ze zanim tam dolece to mnie kobiecie BRODA urosnie .Jak dla mnie to zaleta tego skryptu. Masz chyba napęd skokowy więc co za problem?Skończ fabułę Gonerów to będziesz wiedziała na czym ten mod był wzorowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 ostatnio mnie jakaś cholera naszła żeby zainstalować ten skrypt... po zainstalowaniu skryptu co trochę mam freezy (gra się zatrzymuje a dźwięk zapętla) w grze. To tylko taka uwaga - skrypt już usunąłem. Może nie współpracował z któryś wcześniej zainstalowanych nie wiem.... Nie mam żadnych skryptów więcej niż te popularne. Moje skrypty wypisane na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi