Balbinka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 witam witam no ja juz chyba ostatnie wotpliwosci chce rozwiac a raczej uzupelnic wiadomosci o TC w X3R byly w kazdej stacji takie wiesci a to zaginal jakis statek a to komus gebe obili a to splici napadli teladian a to jakas miljonerke zamki za podatki a tu tego niema albo ???? ja jestem slepa ???pozatym byly takie ogloszenia sprzedam teleport albo sprzedam naped skokowy ???lub mam na sprzedaz bron taka a taka w takiej ilosci za tyle kto kupi ??? stoi facio na rogu stacji i sie drze < komu komu bo ide do domu ???>a jesli tego niema ??? to co ja zrobie ?? wtedy mozna bylo wiele zeczy sie dowiedziec a teraz HHHHMMM wole nie mowic .i jeszcze dalam scrypt z stocznia piratow ??? a le skrypt jest a stocznie cos zjadlo ???? jakies kosmiczne paskuctwo bo nawet sladu nie ma moze ktos wie gdzie sie ulokowala ??? bo ja nie ?z gory dzieki za podpowiedzi z pozdrowieniami Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 BBS-ów nie ma w TC.Stoczni poszukaj przez mapę Scorpa, lokuje się w losowym sektorze pirackim, czasem pada atakiem Paranidów i wtedy zmienia lokalizację na inny piracki sektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 witam ponownie znow wspomnienie ??mialam na X3 taki scrypt ..Product Finder 1.5 ..powiedzcie mi ze juz jest pod TC ???to bardzo przydatne jest i mam nadzieje ze juz ktos zrobil poprawke do tego scryptu .szukalam w necie ale nie znalazlam takiego skryptu pod TC moze ktos mi pomoze ??PLIIIIIIIS z uszanowaniem Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi