Jump to content

Skrypty i mody oraz????

Balbinka
 Share

Recommended Posts

Witam witam to znow ja 馃お

robie co moge by grac w co innego ale to jest silniejsze odemnie 馃槈 jak nie gram w X3 to nie gram wcale 馃槢 probowalam w WoWa z oboma dodatkami ..... NUDA ,

probowalam w sacred 2 .... nuda .. kombinowalam z symulatorami helikopterow .....NUDA wielka nuda .... wiec wpadlam na pomysl powalczyc w X3 reunion hihihihi.....

ale teraz mam X3TC po angielsku ?? myslalam ze figa ztego hihihihi ale jakos to idzie mam kilka pytan odnosnie sktyptow mam nadzieje ze bedziecie jak zwykle natyle mili by mi odpowiedziec na nurtujace mnie pytania 馃榿.

w woli wyjasnienia skad wzielam X3TC po ANG ??

proste zachecilam kolege ( szweda ) by sprobowal w to zagrac , polecial do sklepu kupil i meczyl sie tydzien hihihihi.. nic mu to nie pomoglo wiec przyszedl po wyjasnienia domnie hihihi,

powiedzialam mu co i jak zczym to sie je ale po nastempnym tygodniu Gra trafila domnie na pulke bo on nic z tego nie kumal ,za 2 tygodnie grania nic nie zrobil poza odkryciem calej mapy ,

gre przyniusl domnie twierdzac iz to strasznie nudne tak sobie latac i latac .

ale do zeczy ...:

pytanie 1 sciagnelam skrypty

CommunityPluginConfiguration-V1.10-28.10.2008

Compare_Ships

NPCBailingAddon-V1.6.3-05.12.2008

SalvageClaimSoftware-V1.00-25.10.2008

SalvageCommandsandNPCs-V1.5-20.11.2008

i teraz prosze o instrukcje optymalnego ustawienia tych skryptow jakie paramatry ustawic by bylo nie za latwo ale tak wsam raz .... widzac skrypty to wiecie oco mi chodzi 馃榿 mam nadzieje 馃榾

2) jakie skrypty badz mody polecacie ????

3) czy sa juz skrypty utrudniajace gre takie jak dodawanie inwazji czy walki miedzy rasami ???

ITP

4) co oznaczaja te znaczki przy stacjach NP zarowka czy pomaranczowe C

z powazanie i pozdrowieniami z zimnej szwecji Joanna

Cze艣膰 Joasiu.

1. Listy skrypt贸w, kt贸re wymieni艂a艣 konfiguruje si臋 tylko NPC Bail Signal, to odpowiednich dobrze ci znanego BSE, wi臋c sama powinna艣 wiedzie膰 jak go sobie ustawi膰, to znaczy jakie masz preferencje do opuszczania statk贸w. Zreszt膮 o tych skryptach przeczytasz w dziale skrypty do TC, opisa艂em je tam. Zobacz na wszystkie opisane skrypty, jak na razie te polecam.

3. Zobacz na to: [S] Khaak Invasions v1.1 22/01/09 i to: [ALP]Deathmatch Arena (DMA) 1.1 17/1/09. Nie testowa艂em jeszcze, ostatnio ma艂o, albo wcale nie gram.

4. To znaczy 偶e w stacjach s膮 dost臋pne misje (zlecenia). Odpowiednia ikona informuje jaki rodzaj misji jest dost臋pny, Ikony masz opisane w instrukcji.