Sorkvild Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Postanowilem troche odkurzyc X3 poprzez wyrzucenie starych i nieuzywanych skryptow z gry itd. Pozostalo mi do sprawdzenia kilka plikow, ktore aplikuje sie jako patch do glownego katalogu z gra. Jeden udalo sie sprawdzic, bo mialem oryginalne archiwum i na podstawie porownania wagi obudwu patchy wiedzialem z czym mam do czynienia. Co do pozostalych dwoch mam watpliwosci, co wlasciwie one daja. Dopisane z cyfra 15 i 16 w glownym (.dat i zabezpieczenie). Czym najlepiej otworzyc te pliki by zobaczyc co w nich jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 X2 Mod manager :http://www.doubleshadow.wz.cz/index.php?p=downloadmoże potrzebować bibliotek, do ściągnięcia z tego samego linku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts