Azakal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 CześćMam takie małe pytanko. W X3 z XTM grałem już dziesiątki razy jednak ostatnio po raz pierwszy odpaliłem XTM 0.7.5 z fabułą. Do tego oczywiście standardowy zestaw skryptów, czyli: SCS, BSE, Xenon Migration, Jumpdrive Kit, Xenon Border Conflicts i Race Invasion Fleets. Xenon Migration mam na Xtreme tymczasem ilość Xenków w sektorach różnych ras woła o pomstę do nieba. Szwęda się parę L-ek, LX-ów ale w większości M i N. czasem pojawia się P a jak już gdzieś dojrzę J to jest święto. natomiast Q to w obecnej grze nie widziałem w ogóle. Zastanawiam się co jest grane? Na starym XTM po odpaleniu Xenon Migration w sektorach sąsiadujących z Xenkami w ciągu kilkunastu minut pojawiał się zestaw J lub K do tego kilka P, LX i niezliczone ilości M oraz N, a co jakiś czas pojawiał się Q (w Getsu Fune to nawet 4 Qmoszki na raz). Nawet Xenon Border Conflicts zamula i od początku gry (dobre kilkanaście godzin) Zenki zajęli tylko Scale Plate Green. tak mi się wydaje że może fabuła zakłóca w pewnym stopniu działanie skryptów, żeby można było wykonać niektóre misje np w Xenońskim 101. Wie ktoś co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przypadkiem nie gryzie sie cos tutaj: Xenon Border Conflicts i Race Invasion Fleets. Xenon Migration ? W 7.3 moglo to dzialac, ale w 7.5 moga byc problemy. Moze sproboj odpalac gre z wylaczonym, ktoryms z tej trojki (kilka kombinacji do sprawdzenia) Niedawno mialem hece ze skryptem RRF i Race Military i musialem z tego zrezygnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o RRF to zawsze miałem z nim problemy. Niezależnie na jakim sprzęcie bym gry nie odpalił przy zainstalowanym RRF miałem ok 15 fps CytatPrzypadkiem nie gryzie sie cos tutaj: Xenon Border Conflicts i Race Invasion Fleets. Xenon Migration ?Też o tym pomyślałem i wywaliłem już XBC a konwoje Xenków cały czas się nie pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi