Skocz do zawartości

Riess

Rekomendowane odpowiedzi

X3: Konflikt Terrański

Kosmiczny symulator w podwójnej wersji językowej!

Warszawa, 26.12.2008 – Cenega, wyłączny partner Koch Media w Polsce, Czechach i na Słowacji z przyjemnością informuje, że kosmiczny symulator X3: Konflikt Terrański – jeden z „gorących” tytułów sezonu (wdg. Portalu Gry-Online.pl) wydany będzie w polskiej wersji językowej (napisy). Jest to jedna z najpotężniejszych lokalizacji w historii gier na międzygalaktyczną skalę! Co więcej gracz będzie miał do wyboru angielską lub polską wersję językową!

X3: Konflikt Terrański to znakomity symulator umiejscowiony w przestrzeni kosmicznej. Jest to kulminacja trylogii, która zabierze Cię z powrotem do naszego Układu Słonecznego. Będziesz miał możliwość wcielenia się w jednego z wielu bohaterów z uniwersum X jak również w pilotów reprezentujących cywilizację Terran (siły ziemskie).

W grze X3: Konflikt Terrański pozostawiono graczom bardzo dużą swobodę działania. Można wykonywać misję powierzone nam przez NPC jak również zajmować się działaniami o podłożu ekonomicznym. Między innymi konstrukcją fabryk, stacji kosmicznych, zarządzaniem surowcami. Wszystko to urealnione jest dynamicznymi zmianami współczynników popytu i podaży.

Grafika X3: Konflikt Terrański jest bardzo dopracowana - nacieszymy oko przeróżnymi modelami statków kosmicznych, broni oraz stacji kosmicznych!

Cechy charakterystyczne gry:

- Kolejna część znakomitej trylogii symulatorów kosmicznych.

- Nowy interfejs.

- Wielu bohaterów do wyboru.

- Bardzo rozbudowana ekonomiczna sfera gry.

- Świetna grafika.

- Wiele nowych broni, modeli statków kosmicznych i stacji.

KONTAKT:

Cenega Poland Sp. z o.o.

tel +48 (22) 574 2 500,

fax +48 (22) 574 2 555

<!-- e -->cenega@cenega.pl<!-- e -->

POMOC TECHNICZNA:

tel +48 (22) 574 2 574

<!-- e -->serwis@cenega.pl<!-- e -->

INFORMACJE O CENEGA POLAND

Cenega Poland Sp. z o.o. jest najdynamiczniej rozwijającą się firmą w sektorze gier komputerowych w Polsce. Zajmuje się wydawaniem, polonizacją i dystrybucją gier na komputery osobiste (PC) oraz platformy elektroniczne najnowszej generacji - konsole Sony PlayStation2 (PS2), Sony PlayStation Portable (PSP) oraz Microsoft Xbox 360. Cenega Poland wchodzi w skład największej grupy wydawniczo-dystrybucyjnej w Europie Środkowo Wschodniej wraz z Cenega Czechy, Cenega Słowacja i Cenega Publishing. W chwili obecnej Cenega Poland wydaje gry komputerowe w kooperacji z siostrzaną firmą Cenega Publishing lub bezpośrednio z następującymi, renomowanymi wydawcami: 1C Company, Ascaron Entertainment, Bethesda Software, Bohemia Interactive Studio, Buka Entertainment, CDV, Eidos Interactive, Game Factory Interactive, Illusion Softworks, JoWooD Productions, Koch Media, MC2, Micro Application, Paradox Entertainment, Playlogic, Square Enix, Take 2 Interactive, Tate Interactive, Ubi Soft. W katalogu wydawniczym Cenega Poland znajdują się takie szlagiery, jak seria Commandos, Ghost Recon, Grand Theft Auto, Hitman, Kangurek Kao, Kozacy, Max Payne, Myst, Prince of Persia, Rainbow Six, Splinter Cell, Tomb Raider, Twierdza, UFO czy największy światowy przebój gatunku cRPG - Elder Scrolls IV: Oblivion. Firma zajmuje się również dystrybucją wysokiej jakości akcesoriów do konsol firmy Joytech. Więcej informacji znaleźć można pod adresem: <!-- w -->www.cenega.pl<!-- w -->.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...