Blantas Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Gram sobie juz jakis czas, calkiem fajnie jest musze przyznac, imperium rosnie. Jednak nie dawno zajrzalem do instrukcji TC, a tam na ktorejs stronie pieknie prezentujac sie widnieje Sonenski M3 Oriax. Jednak w grze zadnego nie widzialem.Moze ktos z was jakiegos widzial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonen Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 słucham, o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 W TC nie ma Sonenów, a statek, który widziałeś to to pewnie jeden z ziemskich statków, tych z Aldrina. Podaj numer strony w instrukcji to sprawdzę dokładnie o którego Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Troche to potrwalo za nim dorwalem sie ponownie do netu, jednak nadal jestem ciekaw tego mysliwca. Strona 38 i 103. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tak jak myślałem. To statek z Aldrin, jeśli się nie mylę Spitfire, ale sprawdzę jeszcze w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Czytalem na forum ego, ze to najleprzy M3 w grze, pewnie chodzilo o szybkosc - 360 chyba to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dokładnie to 452. 360 rozwija Springblossom (M6), też z tej samej stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 452! To juz troszke przesada Sam pozwiekszalem predkosci 20 mysliwcow do ok 270, nie da sie dokladnie wymierzyc, ale 452 to juz za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Spoilerszybkość jest zrozumiała biorąc pod uwagę rozmiar systemu Aldrinmasz rację tym potworkiem po prostu nie daje się walczyć to że ciebie nie mogą namierzyć to dobrze ale twe działa też mają problem z namierzeniem kogokolwiek Spoilerpoza tym bardzo rzadka broń w postaci eksperymentalnych EMPBy prowadzić sensowna walkę trzeba zwolnić a to zabija całą przewagę jaka on posiada dzięki szybkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgadza się i to odnośnie M3 jak i M6. Dlatego po krótkim lataniu Sprinblossom przesiadłem się na powrót do Hyperiona i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Trza by sprawdzić jak będą se one radziły w roli skrzydłowych/ochron sektorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Najlepsze są do misji kurierskich i latania po sektorach ziemskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam mala prozbe. Moze ktos zrobic fotke temu Sprinblossom. Chetnie bym zobaczyl to cudo, niestety samemu nie mam szans na ukonczenie misji terranskich. Te ziemskie stacje zabijaja mi kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Fotka już od dawna jest w galerii na Mamucie.http://www.mamuthq.net.pl/galeria_2_x3-ter ... flict.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ale wtopa od tygodni tam nie zagladalem. Poziekowania.EDIT: Sprawdzilem i tak sobie mi sie widzi. Za to reszta screen`ow, klasa .EDIT II: Szperalem troche i wpadlem na zdjecia wszystkich jednostek w grze,Co do sonenow:http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=ODAyMjIzNTUZas co do Spitfyr'a:http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NjE1NTM5MDc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Całkiem zapomniałem o tej stronie, a sam dawałem linka do niej na forum.No to jednak nie Spitfyre. To nie wiem.A z tego pierwszego linka to wynika że zefirek stał się xenońskim M3 ale też nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 gdy chciałem wejść na ht tp://eng.x3tc.ru/........Antyvirus dostał wścieklizny wiec se nie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi