Stalovy Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 XFire to program działający jak komunikator, pozwalający graczom ponad 1200 gier na komunikację głosową i tekstową, ale oferuje znacznie więcej: m.in. pokazuje w jaką aktualnie grę gracie, tworzy statystyki, itd. Więcej o programie znajdziecie tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/XfireKto z was używa tego programiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja go miałem (i pewnie nadal mam), ale sobie odpuściłem. Sygnaturka z pozycjami gier w które właśnie gram szybko mi się znudziła a komunikatora nie używam, bo mam już inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Ja od dłuższego czasu jestem użytkownikiem tego programu, chociaż ostatnio z racji zakupu X360 raczej rzadko spotkasz mnie grywającego na PC, aczkolwiek xfire ciągle mam włączonego. xfire login: moskitpl - dodaj mnie jeżeli używasz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi