Jump to content

Problem. Misja Bala Gi.

LONG MAN
 Share

Recommended Posts

Witam serdecznie społeczność X. Jw mam problem z misją BG ( FAQ preczytane). Udałem się do sektora na pokładzie Argan M6 full wypas, zabrałem jaht na hol i udałem się do bramy na północ. I kupa, M6 przelatuje a jaht nie, próbowałem wszelkich sztuk, nic nie pomaga(nawet pchałem jaht do bramy przed sobą) Bug ?. No obym popełnił jakiś głupi błąd. Proszę o radę. ZP LM.

Kiedy? Podczas holowania, czy przy podejściu pod bramę? W tym drugim przypadku może tak być, jacht zatrzymuje się, czeka aż statek, który go holuje przeskoczy przez bramę. Po skoku statek holujący zatrzymuje się i czeka na przeskoczenie bramy przez jacht. To czekanie to może trochę potrwać. Ja za pierwszym razem jak holowałem to na SETA czekałem ze 2-3 minuty zanim jacht przeskoczył.

Jeśli nadal będziesz problemy to masz dwa wyjścia:

1. Wczytać starego save sprzed znalezienia Jachtu i powtórzyć operację z jeszcze raz.

2. Zainstalować skrypt SCS i przejąć Jacht, odpada wtedy opcja z holowaniem.

A po co zamykać temat?

Doleciałeś już Hyperionen do stoczni w Grand Exchange? Jeśli nie, to zadokuj go najpierw w Stacji Handlowej i wykup mu Optymalizację sterów i Tuning silnika. Potem dopiero dokuj do stoczni gdzie Hyperion zostanie naprawiony i otrzyma kolejne tuningi. Dzięki tej operacji będziesz miał Hyperiona stuningowanego powyżej maksymalnych osiągów.