LONG MAN Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Witam serdecznie społeczność X. Jw mam problem z misją BG ( FAQ preczytane). Udałem się do sektora na pokładzie Argan M6 full wypas, zabrałem jaht na hol i udałem się do bramy na północ. I kupa, M6 przelatuje a jaht nie, próbowałem wszelkich sztuk, nic nie pomaga(nawet pchałem jaht do bramy przed sobą) Bug ?. No obym popełnił jakiś głupi błąd. Proszę o radę. ZP LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ustaw prędkość na 50m/s i leś przez brame na autopilocie - koniecznie. Po wylocie z bramy statek Twój się zatrzyma, po chwili yacht wyskoczy i odpali promień - lecisz dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dokładnie tak jest to opisane w FAQ misji Bala Gi. Spróbuj spokojnie zrobić to jeszcze raz na autopilocie, musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONG MAN Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Próbowałem na różnych prędkościach i dystansach holowanej jednostki. Zawsze jacht ląduje mi obok lub tóż za bramą a "holownik" wykonuje skok. Czy to jest normalne że prędkość holowanego jahtu wynosi 0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Kiedy? Podczas holowania, czy przy podejściu pod bramę? W tym drugim przypadku może tak być, jacht zatrzymuje się, czeka aż statek, który go holuje przeskoczy przez bramę. Po skoku statek holujący zatrzymuje się i czeka na przeskoczenie bramy przez jacht. To czekanie to może trochę potrwać. Ja za pierwszym razem jak holowałem to na SETA czekałem ze 2-3 minuty zanim jacht przeskoczył.Jeśli nadal będziesz problemy to masz dwa wyjścia:1. Wczytać starego save sprzed znalezienia Jachtu i powtórzyć operację z jeszcze raz.2. Zainstalować skrypt SCS i przejąć Jacht, odpada wtedy opcja z holowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 np ja czekałem na secie jak kazali cierpliwie i skoczył za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONG MAN Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzięki panowie za rady. Misja wykonana, autopilot załatwił sprawę, jak zwykle przekombinowałem. Jeśli nikt nie ma nic do dodania to temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 A po co zamykać temat?Doleciałeś już Hyperionen do stoczni w Grand Exchange? Jeśli nie, to zadokuj go najpierw w Stacji Handlowej i wykup mu Optymalizację sterów i Tuning silnika. Potem dopiero dokuj do stoczni gdzie Hyperion zostanie naprawiony i otrzyma kolejne tuningi. Dzięki tej operacji będziesz miał Hyperiona stuningowanego powyżej maksymalnych osiągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONG MAN Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 No tak czytałem FAQ, Napisałem misja wykonana, bo doprowadziłem misję do końca. Umiejscowiłem HQ w Herrons Nebula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi