marcin79 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Na początku chciałbym pozdrowić wszystkich forumowiczów mam problez z ziemskim uzbrojeniem bo nie mogę kupić tych informacji w bbs na stacjach od juz dłuższego czasu help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie możesz kupić bo:Nie ma w wiadomościach BBS-ów infa o propozycji kupna?Nie możesz dokonać zakupu jak potwierdzasz chęć zakupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin79 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 nie ma w wiadomościach na stacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Spróbuj po zadokowaniu do jakiejś stacji robić load aż do skutku. Ja w ten sposób szukałem w Habitacie infa o możliwości hackowania stacji. Pomogło za n-tym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi