S11 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Czy mi się wydaje, czy klikanie na link w postach powoduje, że strona z linka otwiera się nie jako nowe okno, ale na istniejącym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie wydaje co się.Jeśli piszesz link w postaci link to otwiera się w tym samym oknie, jeśli w postaci link to w nowym oknie. Najedź myszą na przyciski nad oknem w którym będziesz pisał posta to się dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Albo w postaci przykładowej: http://www.wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dzięki, działa oki, nie wiem, skąd miałem wcześniej inne wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak ktoś w FF chce w nowym oknie, czy zakładce, to albo środkowy klawisz myszki, albo kliknięcie lewym z CTRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Cytatto albo środkowy klawisz myszkiNie żebym się czepiał czy cuś ale lepiej by tu brzmiało "środkowy przycisk myszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja jak zaczynałem z komputerami, to myszki się dopiero pojawiały i zapewniam, że były to klawisze, a nie przyciski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiencek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A to w takim sensie pisałeś. Czyli biega ci o myszki bez kółka lecz z przy... ekhem, klawiszem pośrodku, chyba nawet taką kiedyś miałem, albo to w szkole była taka myszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Miałem kiedyś taką myszkę, właśnie zanim rolki się rozpowszechniły, ale wtedy, drzewiej, ten środkowy przycisk nigdy nie działał, żadna gierka go nie obsługiwała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 CytatMiałem kiedyś taką myszkę, właśnie zanim rolki się rozpowszechniły, ale wtedy, drzewiej, ten środkowy przycisk nigdy nie działał, żadna gierka go nie obsługiwała .Doskonale pamiętam, że w Lotusie środkowy przycisk myszki robił za ręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 A no to pewnie ten wyjątek, co zwykle tylko potwierdza regułę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 CytatA no to pewnie ten wyjątek, co zwykle tylko potwierdza regułę .Cannon Fodderze środkowym kazało sie piechurom rostapić się (ale to chyba z amigi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi